Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Na szczęście Luna, którą tak parę razy potraktowała, tylko miałknęła i cierpliwie zniosła to wyrywanie, nic jej nie zrobiła, widać, że koty czują respekt do małej - to dobrze. Jak trzymam Oliwce ręce, żeby nie wyrywała sierści kotom, to koniecznie musi je chociaż nogami kopać, żeby tylko zaczepiać
Robi to celowo, nas zresztą też zaczepia nogami, jak nie może dosięgnąć rękami.Mam pytanie do dziewczyn, które mają w domu zierzęta - jak Wasze dzieciaki na nie reagują. Bo Oli właśnie zaczęła je zauważać. Pies to biega po podłodze, więc go tylko obserwuje i śmieje się jak szczeka. A z kotami to już ma bliższy kontakt - koty kładą się w pobliżu na łóżku i wtedy Oli za wszelką cenę próbuje dotykać sierści, jak jej się uda to niestety łapie i wyrywa całe pęki. Na szczęście Luna, którą tak parę razy potraktowała, tylko miałknęła i cierpliwie zniosła to wyrywanie, nic jej nie zrobiła, widać, że koty czują respekt do małej - to dobrze. Jak trzymam Oliwce ręce, żeby nie wyrywała sierści kotom, to koniecznie musi je chociaż nogami kopać, żeby tylko zaczepiać
Robi to celowo, nas zresztą też zaczepia nogami, jak nie może dosięgnąć rękami.
Ja zaczęłam ją uczyć, że zwierzęta można tylko delikatnie głaskać, ale pewnie nie prędko załapie.
on jej przynosi piłkę to udajemy że mała rzuca ;-) ale też próbuje go łapać za sierść
z tym że jak od siostry mały robi mu krzywdę to ucieka kilka razy warczał niby postraszył że ugryzie ale krzywdy nie zrobił bo nawet zębami nie chwycił. Myślę też że inaczej będzie traktował małą jak z nia mieszka a inaczej jak tylko ktoś odwiedza nas
A co do nauki głaskania to najpierw chyba nastapi łapanie potem jak zrozumieją maluchy że krzywdy się nie robi to będą głaskać