reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

popierwsze jak długo cie swedzi?
jesli od 3-4 dni i po tym czasie drugie oko to wirusowe zapalenie spojowek
i wtedy jest wytłumaczenie dlaczego wszyscy

jak tak mowisz to i drugie mnie zaczyna swedziec......a moze nie...ale jakby w razie to co by trzeba robic aby to sie skonczylo?

a co do meza to moze faktycznie to grypa, opatul go, daj cos cieplego do picia i niech spi chlopina!!!!

reklama
wtedy tylko okulista i antybiotyk ....
moja T złapał cos takiego jak była u mnie w szpitalu jak urodziłam Sare:tak:;-)

on tak zaczał teraz kaszlec ze sie dusi...

a i znalazłam bloczek z fakturami:rofl2::-):-):-):-)

miejmy nadzieje ze to nie to

Agusia meza ratuj anie tu za nami foruj!!!

i po co Ci bloczek z fakturami bo padam ze smiechu jak to czytam...

dziewczyny, chce zafarbowac sodnice na czarno- z takiego różu. Ide 3 sierpnia na wesele. Kupiłam sobie dzisiaj gorset po długich poszukiwaniach i mam super sodnice tylko kolor mi nie pasuje. Nie wiecie jak mogę to zrobić. Albo gdzie???Plissss, pomóżcie!!!:-):-D

mam pytanie: od paru dni sweszi mnie w zewnwtrznym kaciku lewe oko. meza tez oczy swedza a Laila juz od jakiegos czasu przeciera oczka- wydaje mi sie wtedy ze zmeczenia,ale moze jest wspolny powod tego problemu? tylko jaki? uczulenie?tylko na co? proszek uzywamy ciagle ten sam, a nic innego mi nie przychodzi do glowy....

:szok: u mnie to samo :-p i tez w kąciku lewego oka :tak: z tym że od tego jak trę to aż mi pęka nieraz skórka i boli jak diabli :wściekła/y:chociaż i w prawym też czasami mnie swędzi z tym że ja już tak miałam wcześniej jedynie zimą mam spokój :tak: byłam u okulisty i przepisała mi maść ale nie pomagała i miałam iść do dermatologa ale jakoś nie mam czasu :-p najpierw myślałam że to przez mąkę w pracy ale teraz nie mam z nią takiego kontaktu więc myślę że to uczulenie na jakieś pyłki albo co :confused::confused:

Joasiek, jeśli chodzi o to noszenie po cesarce to jakoś dziwnie,że tak mówi Twoja szwagierka..a kto niby zajmie sie jej dzieciem....?rozumiem przewijanie, usypianie, ale do karmienia i tak musi dźwignąć dziecko..mnie lekarz kazał wstać po 24h i natychmiast zająć sie maleństwem, był bardzo miły i wytłumaczył,że to dla naszego dobra, bo jak po cesarce nie ma szybko kontaktu z dzieckiem to małe może czuć sie odtrącone i nie czuć bliskości matki..A i ja nie mogę sie zastać bo zrosty sie porobią:tak::tak: A po 6 tygodniach miałam już normalnie zacząć ćwiczyć, nawet brzuszki...Wiadomo,ze nie można od razu dźwigać ciężarów, bo nawet ból podbrzusza na to nie pozwala, ale bez przesady:baffled:

reklama
Ja też nigdy nie miałam żadnych problemów z oczkami, ale od 4 lat, jak tylko pojawia sie ostre letnie słonko + pyłki zbóż i traw oczy swędzą mnie w kącikach, nawet całe, szczypią, łzawią...i to pojawia sie corocznie w tym samym czasie i kropelki HOMEOPTIK albo OKULOHELL pomagają, a raczej łagodzą objawy....:tak::tak:
i wyjście bez okularów nie wchodzi w grę...:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry