reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tak, wystawiałam, ale pojedyncze rzeczy, nie umiem wkleić w ten sposób kilku zdjęć, jak to jest na stronie wklejonej przez Mysię :no:

Madzia, wierzę, że Ci smutno, ale synuś ma już 3,5 roku, więc spokojnie da sobie radę, jest pod dobrą opieką :tak: Zresztą już czas, żeby się przyzwyczajał do rozstań, nie może być ciągle przy mamy spódnicy :no:

to tak jak już zrobisz opis to nad ta ramką masz
edytor tekstowy a obok podgląd to kilkasz edytor tekstowy i pojawi się napis edytor wizualny;-)
potem poszukaj napisu <galeria>...tu link...</galeria>

i tam wklejasz link

alegrooozq0.png

87325687io5.jpg

chciałam ci pokazać na kopi ale po dodaniu sie zamazuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

link dajesz przez imageshack i wybierasz ten 3 od dołu z napisem obok
Hotlink for Websites

i to tyle ale po każym linku daj jeszcze <br><br>i za tym następny link ;-)

a mi jest dzisiaj smutno moj synek pojechał z moimi rodzicami do rodzinki na weekend w poniedzialek wraca w okolice łodzi to w sumie pierwsze takie nasze dłuższe rozstanie od 3,5 roku codziennie razem a tu teraz w domu taka cisza :-(nie ma go dopiero z 8 godzin a ja juz tak bardzo tęsknie co to bedzie w poniedziałek:confused::-(
oj biedactwo
miejmy nadzieje ,ze Patryk mniej przezywa to roztanie niz mamusia:-p

odpocznij a nie sie zamartwiasz;-)
tulimy tulimy mamusie smutna

Nie chce mi sie otworzyc link Mysi.Ja wrzucam zdjeciana fotosik i tam jest pos srodku strony link do aukcji internetowych i po prostu wrzucam go pod opis ubranka.I tak wrzucam po kolei.
Wystawilam tak jedna aukcje i jest ok:-)

mysia23 przy wystawianiu aukcji, nad okienkiem w ktorym wszystko wpisujesz, jest guziczek do wstawiania obrazków. Wczesniej zdjęcia wrzucasz na fotosik albo imageshack. A w allegro poprzez ten przycisk podajesz linka do obrazka. Ja tak własnie robię. Daje na allegro 1 małe zdjęcie które jest za darmo (do 50kb zdaje się) i miniaturkę do niego, a resztę fotek linkuję właśnie w ten sposób.

Mam pytanie do mam karmiących piersią:
Czy Wasze dzieci też Was tak szczypią w pierś w czasie karmienia :confused::wściekła/y: Oliwka wyrobiła sobie taki nawyk, że w trakcie karmienia i zasypiania przy cycu chwyta mnie kciukiem i palcem wskazującym za samą skórę piersi blisko swojej buzi i kula sobie tą skórę mocno zaciskając palce. Nie jest to przyjemne, a nawet bywa bardzo bolesne, jak paznokcie nie są tuż po obcięciu. Jak odsuwam jej tą rękę, to się buntuje, przestaje pić i siłuje się ze mną skubana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry