Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo strzelanie z gumki od biustonosza-ja szczerze mówiąc wole jak mała łapie za moje ramiączko do stanika podczads karmienia i ciągnia za nie i sobie z niego strzela jak z procy niz jak szczypie i wykręca mi piers.Dlatego jak juz musi cos miętosic w łapce i zaczyna mnie szczpac to przesuwam jej rączkę na nojakoszulkę lub biustonosz i jest ok.Mam pytanie do mam karmiących piersią:
Czy Wasze dzieci też Was tak szczypią w pierś w czasie karmieniaOliwka wyrobiła sobie taki nawyk, że w trakcie karmienia i zasypiania przy cycu chwyta mnie kciukiem i palcem wskazującym za samą skórę piersi blisko swojej buzi i kula sobie tą skórę mocno zaciskając palce. Nie jest to przyjemne, a nawet bywa bardzo bolesne, jak paznokcie nie są tuż po obcięciu. Jak odsuwam jej tą rękę, to się buntuje, przestaje pić i siłuje się ze mną skubana
![]()
Boli to dosc mocno. Ja to mowie ze Milka sobie mleczko reka pompuje, zeby jej lepiej lecialo.Mam pytanie do mam karmiących piersią:
Czy Wasze dzieci też Was tak szczypią w pierś w czasie karmieniaOliwka wyrobiła sobie taki nawyk, że w trakcie karmienia i zasypiania przy cycu chwyta mnie kciukiem i palcem wskazującym za samą skórę piersi blisko swojej buzi i kula sobie tą skórę mocno zaciskając palce. Nie jest to przyjemne, a nawet bywa bardzo bolesne, jak paznokcie nie są tuż po obcięciu. Jak odsuwam jej tą rękę, to się buntuje, przestaje pić i siłuje się ze mną skubana
![]()
to moja przy butli szczypie mnie po twarzy ;-)