reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

to tak jak już zrobisz opis to nad ta ramką masz
edytor tekstowy a obok podgląd to kilkasz edytor tekstowy i pojawi się napis edytor wizualny;-)
potem poszukaj napisu <galeria>...tu link...</galeria>

i tam wklejasz link

alegrooozq0.png

87325687io5.jpg

chciałam ci pokazać na kopi ale po dodaniu sie zamazuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

link dajesz przez imageshack i wybierasz ten 3 od dołu z napisem obok
Hotlink for Websites

i to tyle ale po każym linku daj jeszcze <br><br>i za tym następny link ;-)

Gosiu bardzo dziękuje...ale największy problem to ja mam właśnie z opisaniem produktu...wkurzają mnie te tagi...i nie umiem kompletnie tego zrobić...co po kolei, itp.

reklama
Gosiu bardzo dziękuje...ale największy problem to ja mam właśnie z opisaniem produktu...wkurzają mnie te tagi...i nie umiem kompletnie tego zrobić...co po kolei, itp.

napisze ci co i jak masz zrobić ;-)po wybraniu kategorii i wgraniu szablonu pojawia sie uzupełnij opis :tak:i te ramki z tym pierścionkiem z niebieskim oczkiem itd..tam wyżej masz puste miejsce do opisania aukcji ale to omijasz i klikasz na dole dalej (w tej ramce nic nie pisz :no: !!!)
i pojawi się powtórnie obrazek z tym pierścionkiem ale tym razem bez tej ramki gdzie masz zrobić opis i znów klikasz dalej

pojawi się napis szablon został załadowany uzupełnij pozostałe dane :tak: i tam masz tą ramkę co dałam ci zdjęcie z tym edytorem wizualnym gdzie wklejasz link między napis galeria ;-)

tylko tym razem zamiast wklejać link kliknij na ten napis edytor wizualny
i pojawi się ta tapeta(szablon) którą załadowałaś i tam kliknij i zrób opis kożystając z górnych guzików podobnych do takich jak piszesz na BB

pokaże ci zdjęcie jak to wyglada mam nadzieje że coś będzie widać ;-)i tam sobie pogrubiasz, powiękzasz lkfyuy itd...opis

aaaanf7.png

Kombinezoniki Majeczki. Jeden z zeszłej zimy, a drugi kupiłam rok temu na tę, a okazało się, ze córcia mi wyrosła. Mogłam wstawić normalne miniaturki, ale dzięki podpowiedziom Gosi mam kilka dużych zdjęć.

napisze ci co i jak masz zrobić ;-)po wybraniu kategorii i wgraniu szablonu pojawia sie uzupełnij opis :tak:i te ramki z tym pierścionkiem z niebieskim oczkiem itd..tam wyżej masz puste miejsce do opisania aukcji ale to omijasz i klikasz na dole dalej (w tej ramce nic nie pisz :no: !!!)
i pojawi się powtórnie obrazek z tym pierścionkiem ale tym razem bez tej ramki gdzie masz zrobić opis i znów klikasz dalej

pojawi się napis szablon został załadowany uzupełnij pozostałe dane :tak: i tam masz tą ramkę co dałam ci zdjęcie z tym edytorem wizualnym gdzie wklejasz link między napis galeria ;-)

tylko tym razem zamiast wklejać link kliknij na ten napis edytor wizualny
i pojawi się ta tapeta(szablon) którą załadowałaś i tam kliknij i zrób opis kożystając z górnych guzików podobnych do takich jak piszesz na BB

pokaże ci zdjęcie jak to wyglada mam nadzieje że coś będzie widać ;-)i tam sobie pogrubiasz, powiękzasz lkfyuy itd...opis

aaaanf7.png

o rany Gosiu wielkie dzięki!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry