Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dobrze, że do pracy idę dziś tylko na 5 godzin, to może jakoś przeżyję bezboleśnie. Ale co najmniej jedne trudne zajęcia mnie czekają (albo dzieciak nie przyjdzie i będę się irytować, albo przyjdzie i wtedy muszę odbyć z matką niezbyt przyjemną rozmowę
). Mam kilkoro takich, co by dużo chcieli, ale najlepiej, jakby wszystko zrobić za nich
. W zeszłym roku ci właśnie prosili, żeby może częściej zajęcia, żeby były lepsze efekty itd, ja częściej nie mogłam im zaoferować, ale i tak średnio na co drugie nie przychodzili (nie liczę sytuacji, gdy dziecko było chore). Dobrze, że są i solidne dzieciaki i rodzice, którym zależy.Wiśnia, gratulacje!!! Teraz życzę szybko doktoratu:-) ;-)
monsz ma zapowiedziane że w razie gdyby mi jakaś głupota do łba przyszła coby się uczyć ma mi to szybciorem z głowy wytłuc i to pożądnie ;-)
nie zazdroszczę Wam laski pracy i to z dzieciakami które często są hmm jakby to ująć specyficznie miłe![]()
.
. Sorki, ale czasem muszę się wyżalić, a przecież konkretnemu rodzicowi nie powiem "jest pani głupia"
. Chociaż nauczyłam się już mówić bardzo spokojnie (i chyba grzecznie) rzeczy niemiłe
Dzisiaj na szczęście nie było źle, jakoś bez większych przygód. Tylko do domu niedawno wróciłm, bo miałam to szkolenie nieszczęsne. W trakcie tak mnie kręgosłup rozbolał, ze poprosiłam o wcześniejsze "ulotnienie się"
. Kobieta wypuściła mnie bez problemu. Teraz siedzę sobie i czytam co u Was nowego . No i zauważyłam, że na suwaczku mam już 6 miesiąc. A dopiero niedawno byłyśmy w pierwszym miesiącu.:-)
)
.
. Mam nadzieję, że trochę przywyknę