reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Patri bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się i walcz o was, walcz!!! Wierzę, ze się wszystko ułoży, i trzymam kciuki by tak było.

Kasiad trzymamy kciuki za Patryka, nie martw sie, da sobie chłopak radę, zobaczysz:-)

Miłego dnia dziewczyny:-) u nas słonko pieknie świeci, niebo bezchmurne, aż chce sie żyć:-)

Czesc babeczki!
u ns trozke sloneczka, zamierzam isc do miasta na male zakupki, moze kupie cos dla siebie a i czapeczke dla Zosi chcialam.
Mąż wlasnie wyszedł do pracy, praktycznie sie nie odzywając, ale moze to i dobrze, pewnie po pracy mu juz przejdzie.

mam tylko nadzieje że Zosia nie bedzie czałą droge płakała że chce isc na nogach a nie jechać w wozku:baffled: bo ostatnio tak bylo, a tu nie ma chodnika !!!!:no::angry:

Miłego dnia dziewczyny:-) u nas słonko pieknie świeci, niebo bezchmurne, aż chce sie żyć:-)

u mnie taka sama pogoda :szok::-D:-D:-D

Oliwieczka udanych zakupów .......................u mnie Emilka na szczęście dopóki jej nie wyjmę to jedzie grzecznie:tak: a jak ją wyjmę i ma wrócić to lekki bunt ale jak uda mi się ją posadzić to jedzie grzecznie :tak:

Kasiu, trzymamy kciuki za Patryka:tak:

my juz po 1 sniadaniu, spacerze, drugim sniadaniu i teraz od godziny Makrel spi. teraz mam jeszcze godzinke na pranie itp.

potem bedziemy sie bawic do upadlego a o 15.30 musze ruszac do pracy. nie chce mi sie. zastanawialm sie nawet czyby nie rzucic tego w cholere. ale wiem ze za misiac zatesknie za bieganina. nbohater romantyczny normalnie:sorry2:

Dziendoberek,
witam slonecznie i cieplo. :tak::tak::tak:

Patri, mam nadzieje,ze kryzys szybko zazegnacie. Musisz walczyc o rodzinke i nie poddawac sie. W kazdym zwiazku sa gorsze i lepsze dni (wiem o czym pisze).

Kasiad, dla Patryka zycze duzo zdrowia i dobrze napisanych testow. Moja siostra za kilka dni zaczyna zdawac mature.A taka niedawno byla mala - a teraz ma 19 lat. Czas leci jak szalony.

A co do zwiazkow jeszcze - to my dzis mamy 3 rocznice slubu , hi hi. :-D:-D:-D

Karolina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu w takim razie!!! Dużo miłosci, zrozumienia, wyrozumiałości i wytrwałości!!! no i kolejnych lat razem:-)

reklama
karolinko
W 3 rocznicę ślubu !życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął,a Wasze dziecie chowało się szczęśliwie w jego cieple i blasku.
wszystkigo najjjjjjjjjjjjjjjlepszego:tak::-)

Danuśka
Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!
wszystkigo najjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry