reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
a tak ogólnie to witam :-D i zaraz będę się żegnać :-( bo rano trzeba wstać do pracy :zawstydzona/y: wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać ;-)
u nas pogoda dziś była super,cały dzień słonko świeciło:tak: a mój may prawie cały dzień przesiedział w domku,bo bidulek miał gorączkę:-(:baffled:

Hej Agatka,kolorowych zarazem.
Dzis mialam zabiegany dzien.Z niczym nie moglam sie wyrobic.Konradowi chyba zaczne parzyc ziolka na uspokojenie:sorry2:.U nas w sypialni nie chce juz siedziel,latalby po calym mieszkaniu.Nie daj Boze zobaczy,ze ktos wychodzi na dwor,to juz ryk straszny.Dzieciakom juz sie znudzil,nie chca na niego popatrzec na dworze:-(:crazy:.A nie moge go tak puscic na samopas,bo jeszcze mi krzewy zeżre,albo jeszcze cos gorszego...:angry:.Brak spokoju wykancza mnie troche psychicznie.jakbym nie miala konrada,to chyba bym sie nudzila w domu:szok:.
Tesciowa pilnuje wnuczka(prawie 3 lata) i powiedziala mi dzis,ze jest uwiazana w domu:szok:.dzieciak spokojny,caly dzien oglada bajki,a ona narzeka:szok::szok::szok::szok:.Wpuscilabym ja na troche do mnie do domu,niech sie postawi w mojej sytacji:angry:.Co ja mam powiedziec:angry:

reklama
widze że wczoraj było wesoło:):-)

tak w ogole to hej!;-)
wczoraj poszlam wczesniej do lozka bo wciagłam się w skazanego cz.3 :) i z meżem ogladamy po 2,3 odcinki az zasypamiamy i tak od 2 dni :)

Piekna pogoda, Zosia rozrabia,jak zwykle.Maż wzial urlop wiec bedziemy siedziec tydzien razem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry