Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widze że wczoraj było wesołono właśnie a mnie nie bylo zmordowana byłam bo dużo łaziłam z Gabcią po podwórku Jest niezadowolona jak nie może wyjśc a rano to muszę ją ubierac i wyprowadzać na balkon Mój mąż ma urlop od poniedzialku bo komunia zbliża sie wielkimi krokami ale mam dobre koleżanki ci chcą mi pomoc jedna z cioć upiecze sernik przyjaciólka przekładany biszkopt a ja też pewnie coś wymyślę także nie jest żle pewnie kupię owoce na stól nie będzie alkoholu to i zakąsek nie ma i salatek obiad i deser myślę ze będzie dobrze Wczoraj zadzwonila do mnie koleżanka ma zamiar kupic kiosk z prasą i zaproponowala mi pracę w godzinach mi pasujących No ale zobaczymy co z tego wyjdzie Fajnie by było bo troszkę kasy zawsze się przyda W SZKOLE JUZ wisi spis książek ja muszę zakupić dwa komplety jeden dla Wojtka i dla Zuzi do pierwszej klasy to tylko ksiązki
a o reszcie nawet nie chce mi sie mysleć
Pozdrawiam i miłego dnia Babencje
dzieci pod pachę i na spacer bo piękna pogoda ja nie zamierzam siedziec w chacie ugotuje i idę
,a dopiero co wplacilam za gaz prawie 1700
.Z czego ja mam zyc do ciorta
.rzeczywiście Tycia straszne te wasze opłaty, mimo, że za 5 miesięcy, szczerze współczujęJesli dochod rodziny nie przekracza 350 zl na osobe,to oddaja za ksiazki...Łapiecie sie?
Ja tez bede kupowac 2 kopmety(kasiad az 3).Teraz kupilam juz Dominice nowy plecak i zapowiedzialam jej,zeby mnie we wrzesniu nie meczyla.Bartus ma ładnego Nike,to chyba tez jeszcze ponosi.O reszcie nie chce myslec.Za prad musze zaplacic 1400 zł(za 5 miesiecy),a dopiero co wplacilam za gaz prawie 1700
.Z czego ja mam zyc do ciorta
.
, a gaz też za 5 miesięcy

głosniej Gosia?

hehhe a czemu?ja bylam dzis z LAilusia na takim kursie "WCZENE UMUZYKALNIENIE" bylam ciekawa co to takiego... fajne ale juz chyba nie pojde![]()