reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

widze że wczoraj było wesoło:):biggrin2: no właśnie a mnie nie bylo zmordowana byłam bo dużo łaziłam z Gabcią po podwórku Jest niezadowolona jak nie może wyjśc a rano to muszę ją ubierac i wyprowadzać na balkon Mój mąż ma urlop od poniedzialku bo komunia zbliża sie wielkimi krokami ale mam dobre koleżanki ci chcą mi pomoc jedna z cioć upiecze sernik przyjaciólka przekładany biszkopt a ja też pewnie coś wymyślę także nie jest żle pewnie kupię owoce na stól nie będzie alkoholu to i zakąsek nie ma i salatek obiad i deser myślę ze będzie dobrze Wczoraj zadzwonila do mnie koleżanka ma zamiar kupic kiosk z prasą i zaproponowala mi pracę w godzinach mi pasujących No ale zobaczymy co z tego wyjdzie Fajnie by było bo troszkę kasy zawsze się przyda W SZKOLE JUZ wisi spis książek ja muszę zakupić dwa komplety jeden dla Wojtka i dla Zuzi do pierwszej klasy to tylko ksiązki :szok: a o reszcie nawet nie chce mi sie mysleć :tak: Pozdrawiam i miłego dnia Babencje :-D dzieci pod pachę i na spacer bo piękna pogoda ja nie zamierzam siedziec w chacie ugotuje i idę

reklama
Witam :-) Słońce za oknem, aż żyć się chce :-) Wczoraj cały dzień w domu, więc dziś napewno polecę na spacer z Oliwką, bo już po gorączce śladu nie ma. Robi trochę rzadszą kupę jeszcze, ale to nie taka woda jak wczoraj rano i popołudniu. Dziąsło zrobiło się czerwone, więc pewnie to jednak zęby a nie grypa żołądkowa. Uff!
Widzę, że wczoraj wesoło Wam się gadało. Ja niestety wykończona Oliwki gorączką padłam ok 22. :zawstydzona/y: Ale za to dziś jestem wyspana :tak:
Dziś i jutro za dużo nie będę do Was zaglądać, bo szykuję imprezkę dla Damiana. I pomyśleć, że za 2 dni będę już miała pełnoletniego syna :szok: Normalnie szok, całe szczęście, że mam Oliwkę, bo chyba bym się czuła już staro z pełnoletnim synem, a tak jestem młodą mamą 15-miesięcznej córeczki :-p

witam!!!!!!!
rozalka-głowa boli ale od niewyspania ;-):rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2: no nie dał odpoczać:laugh2:- wiem nie ten wątek................
ja za dwa dni bede miec 7 latka w domu:-p:tak:;-).BęDE dumna mama 7 letniego chłopca:rofl2:

Witam!!!

My cały czas na dworze, bo piękna pogoda, ciepluteńko, 18 stopni, do tego słonko..
teraz wróciliśmy, Fili poszedł spać, wykończony jak nigdy, nabiegał sie 2 godziny

A ja czekam na pana który przywiezie stół i krzesła...

hej, u nas piekne slonce. Makrel spi, a potem szymek jedzie z nia na dzialke.

Mysia, do mnie masz chyba najblizej!! mam nadzieje ze kiedys uda mi sie ciebie na spotkanie namowic:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry