Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, że jednak majowe dni będą równie ciepłe jak ostatnie, bo przed nami znów wycieczka do Szczecina:-)No i znów pakowanie
, a wczesniej rozpakowywanie walichy Artura, jutro wraca, ależ się stęskniłyśmy:-(Patri juz pytam znajomego z Wawki...
, a mąż wraca dopiero jutro i do pracy dopiero po majówce. Muszę ci powiedzieć, ze bardzo malutko płaciliście za to mieszkanko. A za 1300 zł trudno będzie wam znaleźć mieszkanie dwupokojowe, ostatnio Artur mi mówił, że jakiś jego znajomy w centrum tyle płaci za kawalerkę
Za tyle pieniędzy to już chyba lepiej wziąć kredyt na własne, niż nabijać kabzę obcym.
dzwonila nawet moja ciocia i pytala sie czy cos nie potrzeba Filety na kotlety już mam ciasta będa w sobotę rosolek nastawię w niedziele rano nie ogarnia mnie gorączka przygotowań
idę gotować 
Patri, ja chyba nie pomogę, mieszkamy po drugiej stronie Wisły, ja nie mam w W-wie żadnych znajomych, a mąż wraca dopiero jutro i do pracy dopiero po majówce. Muszę ci powiedzieć, ze bardzo malutko płaciliście za to mieszkanko. A za 1300 zł trudno będzie wam znaleźć mieszkanie dwupokojowe, ostatnio Artur mi mówił, że jakiś jego znajomy w centrum tyle płaci za kawalerkę
Za tyle pieniędzy to już chyba lepiej wziąć kredyt na własne, niż nabijać kabzę obcym.
Rozwieś ogłoszenia na swoim osiedlu, to najprostszy i chyba najskuteczniejszy sposób![]()

.Wyszaleliśmy sie na placu zabaw,a potem na piechotkę do mamy na działkę.