reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
AGUSIA TZN ile kilos zaszliscie?
my po obiadku w restauracji i po spacerku, teraz krotki odpoczynek i chyba jeszcze pojdziemy do parku..chyba bo Lusia ma katar...

aaa...nawiazujac do rozmow wieczornych z wczoraj poszlam do lekarza, na poczatku kazali przyjsc za 2 tygodnie zapytac o wolny termin:szok::szok::crazy::crazy: ale im nagadalam i mam termin na 9 maja....

my po kolejnym spacerku:tak: dziś mam nadzieje że mi dziecko zaśnie jak suseł bo cały dzień na dworze nawet leżałyśmy na kocu na balkonie i Emilka mi oczywiście wywaliła telefon przez balkon :dry:

Ja tez dziś po krotkim spacerku bo musiałam iść na wywiadówkę do Wojtka ale jutro sobie odbiję ,chyba że będziemy się szczepić mieliśmy w zeszlym tygodni ale Gabi miala katar i odpuściłam Miłego wieczoru babencje :tak:

AGUSIA TZN ile kilos zaszliscie?
my po obiadku w restauracji i po spacerku, teraz krotki odpoczynek i chyba jeszcze pojdziemy do parku..chyba bo Lusia ma katar...

aaa...nawiazujac do rozmow wieczornych z wczoraj poszlam do lekarza, na poczatku kazali przyjsc za 2 tygodnie zapytac o wolny termin:szok::szok::crazy::crazy: ale im nagadalam i mam termin na 9 maja....
No widzisz nasza przebojowa kobitko.Trzeba zadbać o swoje prawa.:tak:

Dzis już zmykam bo jestem wykończona...
męża nie ma, znowu sama...:dry:
a do tego mieliśmy tak pechowy dzień, ze nawet mówić mi sie nie chce..:-(:zawstydzona/y::dry::dry:
mam nadzieje, że cały tydzień taki nie będzie...buuuu

Dobranoc kobietki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry