reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam i ja z ranka:tak::-D

Dzisiaj pobudka juz od 5.30:szok: i ostatnio to staje sie norma....
u nas tez pobudki takie wczesne:szok:, ale mała sama się ślicznie bawi w łóżeczku albo zasypia jeszcze ze mną na pół godziny, a wczoraj nawet na 1,5 h, ale się wyspałyśmy:-) A w swoim łóżeczku nie przespała jeszcze żadnej nocy, niestety. W połowie nocy trafia do nas, no teraz tylko do mnie i tak już do rana.
A pogoda przepiękna (14 st.), więc popiorę pościel, to będzie pysznie pachnąca:tak:

Hej dziewczyny:-)

ale tu naskrobałyście przez ten weekend:szok: nie dam rady nadrobic bo w pracy full roboty wiec zerkam tylko by sie przywitać
bylismy w weekend u teściów , i u kuzynki Hubercika na imieninkach, fajowsko było:-) na długi weekend też jedziemy do teściów moich, i nad jeziorko skoczymy :-)

miłego dzionka zycze, u nas tez juz cieplutko od rana a w dzien ma byc ponad 20st
pa

witam. mała własnie zakłada buty i chce na dwór...bunt okrutny , czapka na głowie ,smoczek w dziobie bo spiaca , pilucha w reku tylko butów nie ma i bunt:baffled::laugh2:

daleko nie mamy 4 schody ale musze ja pilnowac bo rozbestwiła sie na całago młoda:rofl2:

no to kto na kawe i ciacho wpada?

reklama
Witam sie w południe....

No cóż weekendzik bardzo pracowity, wiec czasu nie miałam wcale...
Dobrze że choć pięknie na dworze jest...aż żyć sie chce,
z mężem doszliśmy do porozumienia, czekamy..:tak::tak:

A pogoda przepiękna (14 st.), więc popiorę pościel, to będzie pysznie pachnąca:tak:

A u nas o 9:30 było 19 stopni, teraz pewnie powyżej 20...tyle, że wiaterek jakiś powiewa
pranie powieszone, ide prać dywanik...
poza tym to mam juz prawie kuchnie zrobiona,wiec troche roboty w sprzątaniu mnie tam czeka...

poźniej dzień na dworze z młodym..wiec może po 21 sie pojawie..

MIŁEGO DNIA!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry