reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej BB-babeczki.Coś nieciekawie sie czuje dziś.
Myślałam,ze męza zastrzele,włączył mu sie budzik rano i Kuba wstał o 6.00.Chyba powinnam go(tzn.męża)teraz obudzić ,by sie Kubalińskim zajoł...:baffled::baffled:

reklama
i ja witam Gabrysia zaczęła kaszlec szczekająco :szok: i nie będzie znowu szczepiena i wybieramy sie do lekarza im wcześniej tym lepiej bo od czwartku lekarza nie uświadczy się :-( a tu komunia w niedzielę Milego dnia kobietki:-D

Witam! U nas słonecznie od rana, będzie znowu piękny dzień :-)

Rozalka, też bym się wściekła, zwłaszcza, że Oli, jak się sama nie obudzi rano, tylko zostanie obudzona, to nieźle daje w kość, jest straaaszna maruda.
Joanna, zdrówka dla Gabrysi,niedobry moment wybrała sobie na chorowanie :no:

Witam! :-)

Rozalka, też bym się wściekła, zwłaszcza, że Oli, jak się sama nie obudzi rano, tylko zostanie obudzona, to nieźle daje w kość, jest straaaszna maruda.
No i tak było,o byle co pisk i krzyk(teraz zasnoł).Więc jak już myślałam,że wybuchne,to zaniosłam go do sypialni i kazałam Kubulę mężowi pilnować.No i pięknie sie nim zajoł,a ja odsapnęłam i teraz kawusie piję już w lepszym nastroju.:tak:

Lutowe Mamy!! Pomocy!! Rozrzućcie sieci!!
Szukam mieszkania do wynajęcia!!
Mieszkam obecnie w Warszawie na Mokotowie dolnym (tam mam uczelnie). Właściciel mieszkania chce, żebyśmy opuścili lokum do końca czerwca. Jest stary , czuje się już słabo i chce wrócić na swoje stare śmieci (w przenośni i w sensie dosłownym:sorry2:). Więc rozrzucam sieci gdzie się da, może ktoś ma informację, że ktoś chce wynająć mieszkanie (interesuja nas 2 pokoje, nawet nieduze i kwota do 1300 zł, Mokotów, Ochota, Śródmieście). (Teraz płacimy 800 razem z czynszem).

ROZRZUĆCIE SIECI KOBIETY, POPYTAJCIE,PLIS.
Z małym dzieckiem kiepsko coś znaleźć, już próbowaliśmy się wcześniej gdzieś przeprowadzić. Jak tylko ktoś słyszał, że jest dzidzia, to mówił, nie, nie, z dzieckiem nie.

Z góry dzięki!

Hej BB-babeczki.Coś nieciekawie sie czuje dziś.
Myślałam,ze męza zastrzele,włączył mu sie budzik rano i Kuba wstał o 6.00.Chyba powinnam go(tzn.męża)teraz obudzić ,by sie Kubalińskim zajoł...:baffled::baffled:

ja bym tak zrobiła...poważnie...jak kiedyś Tomo tak zrobił to od razu musiał wstać...teraz sie nie zapomina o przyciszeniu budzika...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry