Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do bólu... To od kilku dni rwie mnie dolna część brzuszka, no i krzyż... Masakrycznie mocno... W nocy się budzę... Mąż mn8ie masuje, smaruje maścią rozgrzewającą, ale nie pomaga.... Jak się przeprowadzę, to się walnę do łóżeczka i stamtąd nie wstanę:-)
Dziewczyny czy słyszałyście coś o jakimś pasie wzmacniającym na kręgosłup?? Może jest coś takiego, bo ja już nie wydalam. W ciągu dnia jeszcze jakoś funkcjonuję, ale wieczorem to mi łzy z bólu lecą, nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji, nie mogę zasnąć, a mięśnie krzyża tak strasznie mnie rwą... Jakbym wiedziała gdzie można kupić taki pas.... Może by pomógł....
ja pamietam ze podczas poprzedniej ciazy to tez ryczalam z bolu tak kregoslup bolal ale gdy zaczynalam 7 miesiac bole ustopily mam nadzieje ze patch tez przejdzie bo wiem jak to strasznier boli a o rzadnym pasie nie slyszalam niestety
Bylam w czwartek u lekarza dzidzia ma juz 29 cm i 427 gram . Dal mi tez skierowanie do ortopedy bo mi sie spojenie lonowe rozchodzi jak do porodu(strasznie boli nie umie chodzic, chodze jak kaczka) i dostane jakis pas na sciagniecie miednicy , wzieli wymary a ja nawet nie wiem jak to wygladac bedze i czy czasem dzidzi mi nie bedzie sciskac, zobacze za tydzien bo mam go odebrac:-(
Patch, ja slyszalam i widzialam i mierzylam nawet i powiem szczerze ze spoko sprawa, ale na razie mimo iz kregoslup mnie boli nie kupilam, bo skutecznie odstrasza mnie cena :sick: nie dlatego ze nie mam ale jak pomysle ile slicznosci dla malenstwa mozan za to kupic