Joasiek, SUM to Studia Uzupelniajace Magisterskie (moj kierunek to 3+2 wiec podczas najwiekszych mdlosci pisalam i bronilam licencjat
)
a z tym seksikiem to pomimo globulek mozna, tylko trzeba z garniturkiem. i lepiej troszke sie pokochac terqz bo potem te 6 tygodni to naprawde dlugo:-(
)a z tym seksikiem to pomimo globulek mozna, tylko trzeba z garniturkiem. i lepiej troszke sie pokochac terqz bo potem te 6 tygodni to naprawde dlugo:-(
i wtedy nici z przyjemności
ale na dobre unormowało się dopiero po pół roku od porodu

bo mam żylaki. Mimo wszystko uderzę do niej, może się zlituje, bo sama się przekonałam, że zaraz po ciąży zachodzi się w nową bardzo łatwo. Nie chcę brac za długo tabletek, ale chociaż przez okres karmienia i trochę po, żeby się cykle unormowały. Ja po urodzeniu pierwszego dziecka bardzo szybko dostałam miesiączkę, bo po 4 tygodniach, pomimo, że karmiłam (ale też i dokarmiałam). I to była moja jedyna miesiączka, odrazu zaszłam w ciążę znowu, bo wydawało nam się, że zaraz po miesiączce nie zajdę. W trzecią ciążę zaszłam trochę później, ale zaraz po niej stwierdziłam, że juz nigdy naturalnych metod zapobiegania ciąży! No i łykałam tabletki przez kilkanascie lat, aż zachciało nam się czwartego dziecka. I wtedy się okazało, że w ciążę wcale tak łatwo nie jest mi zajsc, jak kiedyś. Ale po dwóch latach się udało