reklama

Maj 2011

reklama
Ja też miałam plan nabrać dziś mojego M że rodzę, ale on jeździ jako kierowca i stwierdziłam że może lepiej nie bo jeszcze wywinie jakiś wypadek albo coś jak będzie gnał do domku...

P.s. dziewczynki pewnie że to żart, Mandrzejczuk o 9.30 pisała spokojnie na zakupowym a 9.33 sieje panikę.... :-D
Ale muszę przyznać żart dobry...

Ostatnia edycja:
A mi dzisiaj Miki też wyciął numer, a co. Wstaję rano a tam po lewej stronie twardy napięty grzbiet - Mikołaj. A po drugiej - też Mikołaj. Nie wiem jak on to zrobił, zupełnie inaczej niż gdyby był w poprzek, bo ewidentnie z góry na dół szedł grzbiecik, ale udało mu się i przez chwilę zastanawiałam się czy nie będę musiała podwójnego wózka kupować jednak :-D Podejrzewam że po prostu brzuchol stwardniał na chwilę i tyle, tylko zawsze towarzyszy temu takie uczucie ciągnięcia a tu nic.

Witajcie,

mi nie do żartów. Mam mętlik w głowie po wczorajszym usg i wizycie w szpitalu na ktg.
Niemniej trzymam kciuki za mandrzejczuk, ale jak to żart, to przełoże przez kolano i poród gwarantowany ;-)

Ale z Was sztywniaki ja piernicze, najlepiej to usiasc przed telewizorem i sie uzalac tak? Juz babcie sa bardziej rozruszane od Was...w tv od rana przerozne zarty mniej powazne jak i bardziej. Moze Wy sie lepiej dzisiaj caly dzien polozcie i lezcie, bo jeszcze kogos zarazicie tym pesymizmem

wiedzialam od wczoraj ze ktoras napisze dzisiaj o porodzie, zastanawialam sie tylko ktora ;)

e tam odrazu o pesymizm nas oskarzac, ja bym raczej powiedzila ze na forum ciazowym zart o rodzeniu w pryma aprylis to raczej taki suchar :-p i na co drugim takim forum sie pojawia :-)

Cześć dziewczyny :)
Wczoraj cieszyłam się wiosną,a tu dziś od rana pada:(buuuuu

Mandrzejczuk szybciej by Ci ten kawał wyszedł jakbyś mi smsa napisała że wody ci odeszły...wtedy by się panika zrobiła :-p

Ja tam nie robię głupich żartów bo potem faktycznie coś się będzie dziać to nikt mi nie uwierzy .

Salserka
teraz to sobie odeśpisz :):)

Ypra co się dzieje, bo jakoś na wizytach nic nie wyczytałam????

Ostatnia edycja:
reklama
Mandrzejczuk mi żart osobiście sie podobał... :tak: Fakt, faktem na początku nawet się przestraszyłam, ale później weszłam na zakupowy i mi te godziny jakoś nie grały, żebyś kurczę chociaż 15 minut poczekała....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry