reklama

Maj 2011

Dzięki dziewczyny, a sąsiadkę sobie już odpuściłam, najwyżej za jakieś 2 miesiące będę sie z nią kłócić. A starymi i głupimi ludźmi lepiej sie nie przejmować, bo i tak ciężko cokolwiek im przetłumaczyć

Poziomki witaj kochana, ale miło Cię znowu poczytać.

reklama
jolek, jak pozwolą to my na tego grilla chętnie do ciebie wpadniemy. Szybciej ci czas zleci, a ile rąk do masowania pleców :-D

Dzięki, postaram się zrobić wszystko,żebyście mogły wpaść na te masowanie :D no i na grilla :)

Poziomeczka witaj i tu :)

Byłam niedawno na spacerku z M i z psem..aż się do domu nie chciało wracać jest tak ciepło,u nas jest teraz 13 stopni. W końcu czuć wiosnę :-)

Kamcia ja kupiłam wczoraj proszek,ale zrobiłam dziś 2 pranka i ... mam dość ;-) A jeszcze mi ze 2-3 zostały plus oczywiście pranie pieluch (tych muszę jeszcze dokupić) i później prasowanie....Ojejku:szok: A mój kręgosłup już dziś odmawia posłuszeństwa...Nie wiem jak to będzie... A propos u mnie remont jeszcze nadal trwa-zostały do pomalowania 3 pokoje..Jej...

a propo ładnej pogody ...
mandrzejczuk mówisz że u was jest ciepło...
hehe
u mnie tydzień temu to wyglądało tak :
DSCF4884.jpgDSCF4885.jpg

reklama
Poziomki witaj jak dobrze że jeszcze w trójpaku
Co do pogody to u mnie dzisiaj 23 było i cały dzień na dworze siedziałam aż mi się nie chciało do domu wracać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry