reklama

Maj 2011

reklama
Ale dlaczego grilla nie możesz?! No wiecie co? :D

Ale z zabawnych rzeczy to jak miałam rodzić Paulę to był rok 2006 i był mundial. Znajomi i mój A śmiali się że jak wceluję w jakiś ważny mecz to oni pod porodówką rozłożą biwak z piwem, grillem i telebimem bo przecież samej mnie nie zostawią (czytaj mojego A co miał mi towarzyszyć) i meczu też nie odpuszczą. Jeśli dobrze pamiętam to akurat ważnego meczu nie było :)

Kurde ja się muszę zapytać bo mam takiego elektrycznego grilla ni dymiącego...może mi pozwolą :-):-D

Marzena a to by się pod porodówką zdziwili jakby taką ekipę zobaczyli :D

Mandrzejczuk niby fakt ale ja zostawiłam auto na drodze pożarowej i poszłam sobie załatwić sprawy papierkowe do urzędu co prawda zajęło mi to może 10 minut ale fakt jest faktem że to moja wina. Wkurza mnie tylko ta opłata na poczcie.

A wiesz, że ostatnio (wczoraj) jak popatrzyłam na Twój avatar i podpis to coś mi się inne wydawało. Ale nie pokojarzyłam.

A mi się spaaać chce! A jeszcze roboty od groma. Ale najadłam się i mi się nie chce. Zwłaszcza, że mały się tyłkiem pcha w jedno miejsce i już mnie tam boli :(

Ostatnia edycja:
haha bo to taka mała zmiana że się w oczy aż tak nie rzuca :-p:-D

byłam z małą przed domem.. ze znajomymi siedzieliśmy a ona sobie biegała.. ale zaczęło padać i nas rozgoniło doi domów:confused2:

więc teraz siedzę i znów się nudze:-D
zaraz dam małą kąpać i spać ... i chyba coś obejrzę ...

aa zamówiłam dla niej buciki na wionę.. tak mi się spodobały ze normalnie przeżyć nie mogłam .. hehe
ale linka wstawię na zakupkowym:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry