Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale z zabawnych rzeczy to jak miałam rodzić Paulę to był rok 2006 i był mundial. Znajomi i mój A śmiali się że jak wceluję w jakiś ważny mecz to oni pod porodówką rozłożą biwak z piwem, grillem i telebimem bo przecież samej mnie nie zostawią (czytaj mojego A co miał mi towarzyszyć) i meczu też nie odpuszczą. Jeśli dobrze pamiętam to akurat ważnego meczu nie było
Mandrzejczuk niby fakt ale ja zostawiłam auto na drodze pożarowej i poszłam sobie załatwić sprawy papierkowe do urzędu co prawda zajęło mi to może 10 minut ale fakt jest faktem że to moja wina. Wkurza mnie tylko ta opłata na poczcie.
A wiesz, że ostatnio (wczoraj) jak popatrzyłam na Twój avatar i podpis to coś mi się inne wydawało. Ale nie pokojarzyłam.
A mi się spaaać chce! A jeszcze roboty od groma. Ale najadłam się i mi się nie chce. Zwłaszcza, że mały się tyłkiem pcha w jedno miejsce i już mnie tam boli