Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my w sumie teraz daliśmy jej lek też.. ale nie wiem teraz dokładnie czy była tak przed zazyciem jego czy już po...Kamcia, miałam tak z Kuba jakis czas był strasznie niespokojny w nocy, rzucał się, budził z wrzaskiem, nie wiadomo było o co mu chodzi, jak pytałam go czy coś go boli, albo mu sie sniło, to patrzył na mnie jak na obcą, chwile pomarudził i zasypiał. to było krótko po wprowadzeniu nowego leku na alergie Claritine, ale do dziś nie wiem czy to on to wywołał. Lekarz kazał odstawić i podawac przed spaniem Melisal, ale to nie pomogło, przeszło samo po jakimś czasie.
A ja od wtorku na antybiotyku, bo przeziębiona, ale zamiast pomagać, jest coraz gorzej, mam znów straszny kaszel i katar, w nocy miałam cały czas twardy brzuch i bóle jak na okres, wziełąm 2 nospy, trochę przeszło, dziś cały czas leżę, mam nadzieję że bedzie lepiej, bo jak nie to z ta moją skróconą szyjka na dniach urodzę![]()
u nas tak wypuszczają.. dzięń po porodzie ... czasem 2 dni... a jak jest żółtaczka to dłużej się leży ..Kamcia -pisalas ze zamierzasz urodzic i na drugi dzien wyjsc, u Was tak mozna? U nas w szpitalu jest tak(mowila przelozona poloznych naszego szpitala na szkole rodzenia) ze najwczesniej po 48h od urodzenia dzidzi robia badenie sluchu dzidzi i napewno wczesniej nie wyjdziemy. Czyli wypisuja najwczesniej trzy dni po porodzie...

oj biedactwo..A kurde bo mamy skopane auto, coś tam przy kole..Dzisiaj M miał go do mechanika odstawić i ten grat nie chce zapalić. W dodatku był umówiony że podjedzie po kase do szefa i d**a!!!!!
W dodatku młody od rana się nie ruszał..dałam mu czas do 15tej że jak nie zacznie fikać to idę do lekarza,a on dosłownie za pięć 15ta zaczął fikać.

a za chwilę (jakieś 15 min) śpi jak aniołek.. i wszytsko ok.. hehe