reklama

Maj 2011

nadal cisza...
no to ciekawy weekend..
ja idę kwiatki sobie posiać na ogrodzie ładna pogoda a mi niedobrze więc chociaż na to się przydam :-p
a jak mała wstanie to lecimy na plażę... chyba jakiegoś loda wciąggnę to się lepiej poczuję... yhhh

no to miłego dnia laseczki:-D

reklama
No no z wiosny idzie nam lato...wczoraj było tak sobie a dziś od rana pięknie... U mnie 20 stopni na termometrze a jeszcze słońce nie świeci mi w okna. Trochę ogarnęłam z rana, a potem byłam z psiakiem na spacerku. Obydwoje wróciliśmy zasapani. Wieczorkiem wyciągniemy M i też gdzieś sobie pójdziemy. Trzeba korzystać z pogody.

wróciłam na chwilę, byłam w mieście, oczywiście przywiozłam ciuszki dla małego,tym razem z Tygryskiem- obfocę i wstawię w odpowiednim wątku.
Zrobiłam rano też brzuszkowe fotki- i oglądałam sobie też te poprzednie, jestem w szoku ,że tak może brzuch urosnąć i nie pęknąć! wstawię też dla porównania w wątku brzuszkowym
a potem lecę poleniuchować w hamaku, pogoda boska:)))

witam się po tygodniowej przerwie nie wiem czy ponadrabiam :( was ale już bedę na bieżąco u nas piekna pogoda od rana wiec pol dnia na zewnatrz , a przy okazji zakupki maluszkowe zrobione kolejne , jutro dla siebie zrobie ostatnie i chyba czas pakowac torbe niech czeka

przeżyłam :) ale ci ostatni sie wczoraj zwineli i tak mmnie na koniec wku..... ze nie pytajcie , ale przynajmnie dziś odespałam w nocy za cały tydzień hi hi kolejni przewidziani już po rozpakowaniu i juz bez noclegow u nas

To prawda - piękna pogoda, lecz ja niestety siedzę w domu drugi dzień z nogami u góry. Czeka mnie jeszcze przenoszenie naczyń z kuchni do sypialni, bo od jutra malarze wkraczają.

reklama
Ja tez dzis korzystalam z pogody, P. poszedl grac w pilke a ja wzielam Sopla i na spacerek do parku:) Wiecej przesiedzialam na laweczce niz tego spacerku bylo ale i tak nawdychalam sie tlenu:D Nie dosc ze mala mnie caly czas kopala to jeszcze pocilam sie jak nie wiem co. Ale i tak ciesze sie ze nareszcie taka pogoda piekna. Nie musze juz tej okropnej kurtki zimowej zapinac i meczyc sie z kozakami:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry