Dziewczyny czy macie coś takiego, że jak coś porobicie jedną ręką to potem ona boli ale tak w środku, tak jakby żyły bolały. Właśnie wysprzątałam łazienkę na górze i teraz mi ręka odpada z bólu i to właśnie tak od środka boli. Parę razy już tak miałam i się zastanawiam, czy to tylko u mnie czy któraś też tak ma.
Mi od czasu do czasu się to zdarza, teraz, w ciąży. I nie jest to zwykłe przeforsowanie, bo czasem po chwili robienia czegoś boli mnie dłoń, jakby niektóre stawy śródręcza :/ ale ogólnie stawy w czasie ciąży sie jakoś rozluźniają, więc tłumaczę sobie, że to dlatego...
Styna - niezła jesteś. Ale ja tez jestem tak odmóżdżona. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy aby nie powinnam zrezygnować z prowadzenia auta, bo jakiś gościu zwyczajnie by we mnie ostatnio wjechał... bo jakoś go nie zauważyłam! masakra... takie roztrzepanie jakieś....
Misia - ciesze się, że jesteś w domu i to nadal w dwupaku z Wojtusiem
aga - trzymaj się i odpoczywaj, przemów Małemu do rozumu, żeby aż tak się nie spieszył
A co do pogody, to u mnie było dziś z rana i dopołudnia było pięknie (no może poza wiatrem), ale teraz pogoda się zrobiła okropna - co chwilę przelatują szarugi z deszczem. muszę wyjść do sklepu i nie wiem jak się wstrzelić między opadami hehe, bo parasol na takim wietrze, to niezbyt dobry pomysł...
Aha, wybraliśmy dziś z M pediatrę

Pani doktor mówiła, że ma już nadmiar pacjentów, ale urok M na nią podziałał hahaha - jest to starsza, doświadczona pani doktor, nieaplikująca na wszystko antybiotyków. Mam nadzieję, ze wybór okaże sie trafiony. U nas idąc na porodówkę trzeba podać położną i pediatrę.