Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jolek Moj tez mowil ze jest jeszcze czas ale ja sie sama zebralam moze dlatego ze mama mi gadala ze juz czasu mi brakuje;P Miejmy nadzieje ze Twoj poradzi sobie lepiej niz moj. M chcial mi pomoc i zaczol prasowac ale ja musialam skladac i dobrze bo okazalo sie ze chcial sobie przyspieszyc prasowanie i pomijal rekawki hehe i chcac niechcac musialam sama poprawiac tak mi pomogl
Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?
Dziewczyny ostatnio pisalyscie cos o czytaniu porodow i plakalyscie ze smiechu gdzie cos takiego znalezc? Szukam i nic
Nie nas to są tylko jedne zajęcia ale trwają 4 godziny. Całe szczęście bo inaczej P bym nie namówiła a tak to mu powiedziałam że jutro o 9 chwilkę to potrwa i koniec, a ile dokładnie to potrwa dowie się na miejscu.Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?

;-)