Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jolek Moj tez mowil ze jest jeszcze czas ale ja sie sama zebralam moze dlatego ze mama mi gadala ze juz czasu mi brakuje;P Miejmy nadzieje ze Twoj poradzi sobie lepiej niz moj. M chcial mi pomoc i zaczol prasowac ale ja musialam skladac i dobrze bo okazalo sie ze chcial sobie przyspieszyc prasowanie i pomijal rekawki hehe i chcac niechcac musialam sama poprawiac tak mi pomogl
Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?
Dziewczyny ostatnio pisalyscie cos o czytaniu porodow i plakalyscie ze smiechu gdzie cos takiego znalezc? Szukam i nic
Nie nas to są tylko jedne zajęcia ale trwają 4 godziny. Całe szczęście bo inaczej P bym nie namówiła a tak to mu powiedziałam że jutro o 9 chwilkę to potrwa i koniec, a ile dokładnie to potrwa dowie się na miejscu.Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?

;-)