reklama

Maj 2011

i pomysleć że to tylko na pierwsze 3 miesiące:sorry2:
a reszta łądnie posegregowana w kartonach i bedę prać w swoim czasie...;-)
masakra... już mi się odechciewa a jeszcze dobrze nie zaczęłam.. haha
dzisiaj chyba trochę pokłądam w szafkach zeby było gdzie to upychać.. planujemy dorzucić do pokoiku drugą komodę żeby dziewczynki miały -każda swoją:tak: tylko nie wiem jak to umeblować:sorry2:żeby wszystko się pomiesciło..łózko Vi 2 komody, szafa, zabawki i kołyska o łóżeczko będzie u nas w sypialni....

ale będzie pracy

reklama
witam nadal z gilem i bolacym garlem:(
kamcia - wspolczuje wydatku jakim jest laptop,
jolkaa niezly numer Ci maz wycial ja bym chyba swojego golymi rekami udusila
cos zglodnialam musze isc odwiedzic kuchnie:)

jolka nie denerwuj się, nie możesz...
ja w takich sytuacjach po prostu się nie odzywam.... zobaczysz... sam wymięknie...
wiem że to raczej zły doradca jeżeli chodzi o idealne partnerstwo, ale u mnie działa :-)

Hejka laseczki :-)

Kamcia - ale mnie babo nastraszyłaś tym tematem Gratulacyjnym bo pierwsze co to mi się w oczy rzuciło i mówię " o nie już mamy dzidziolka" a tu dupa blada :-p;-)
oby laptop zadziałał albo przynajmniej nie wymęczył Cię za bardzo finansowo!
Melia- zdrówka :tak:
Jolkaa- ehhh Ci faceci szkoda słów normalnie , nie denerwuj się kochana ale nie podaruj mu tego niech jakaś kara go spotka a co ;-)

Kurdę przepraszam że tylko tyle ale muszę uciekać bo sprzątamy w drugim pokoju w końcu bo się uzbierało trochę a czasu coraz mniej :tak:;-) raczej jutro już wszystko ponadrabiam bo potem TV będziemy oglądać "X factor" i "Przepis an życie"

Buziaki :*

Witam
troszkę mnie nie było i musiałam uraczyć się Waszą lekturką... :)

szlafrok - cienki, bawełniany, za kolana, rozmiar większy niż sama noszę :)

paznokcie u nóg - u mnie problem rozwiązałam w ten sposób, że mąż mi je obcina :D i jestem z tych usług bardzo zadowolona :)

jolka1989 - mam nadzieję, że wszystko się ułoży, i że M w końcu zrozumie w jakiej jest sytuacji :) trzymaj się :)
https://www.babyboom.pl/forum/members/jolkaa1989-83385.html
Kamcia -
powodzenia w organizacji pokoiku i w szykowaniu ubranek :)

poziomki również trzymam kciuki :)

Jeśli Wam się czasem nudzi to znajdźcie sobie jakąś ciekawą książkę i poczytajcie... no chyba, że nie lubicie czytać...
ja uwielbiam, mam całą biblioteczkę o różnej tematyce, teraz zabrałam się za pierwszy tom Harrego Pottera, mam całą serię, która od kilku lat czeka na przeczytanie :) a póki mam jeszcze trochę wolnego czasu do 26 maja (termin porodu) to zawzięłam się i mam nadzieję, że zdążę przeczytać zanim mała zagości w naszym domku :) a jest tego ok 4300 stron :D trzymajcie kciuki :) na razie 1/3 pierwszego tomu :)

:)

hehe futrzaczku to już na jutro zrobiony temacik :-)
bo jak zaczną dziewczyny rodzić to tam będzie sie wpsisywało żeby tu na maju nic nie zginęło w tle tematów.l..

a ja się zdołowałam... :-( chyba moja córka zwichnęła sobie rączkę:-(
wskoczyła na łózko i zaczęła płakać.. i tak płakała dłuższą chwilę i jak jej ruszam rączką to płacze.. ale jej nie puchnie ani nic..
zrobiłam jej zimny okład i owinęłam rączkę.. póki siedzi bez ruchu i rączka jest oparta o łózko to nie płacze i jest ok
ale jak tylko chce nią poruszyć to płacze...
i łapie się za nadgarstek:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry