reklama

Maj 2011

kamcia mój też ledwo zipie staruszek:-D i gdyby się p...ł to by była tragedia!!

Uff spakowałam już wszystko z szafek żeby w razie czego o tym nie myśleć jutro,zostawiłam tylko kosmetyki i majtki na wierzchu:-)

reklama
Ale dzisiaj naklepałyście, całe szczęście zrobiłam sobie dobrze kulinarnie to jakoś udało mi się jeść i nadrabiać :-)

Jolkaa powiem ci szczerze, że moja złośliwa natura będąc na twoim miejscu natychmiast wymyśliłaby zemstę na mężu, bo karać trzeba na bieżąco, a takiego zachowania nie warto zostawiać bez konsekwencji. Trochę jak Poziomki napisała, wyszłabym z domu w jakieś wygodne i smaczne miejsce, żeby nie wiedział gdzie jestem i co się dzieje, możliwie na długo, aż się ściemni. Czasem człowiek jak nie poczuje, to nie zrozumie, facet tym bardziej ;-) Niech się martwi, dzwoni, może dotrze.

Kamcia
napad na hurtownię murowany, to niemożliwe tyle ubranek kupić :-D A masz karę, teraz pierz i prasuj :-p

Przy okazji prania, naiwnie myślałam, że skoro ubranka są malutkie to wszystkie wejdą do pralki. Owszem, wejdą, na 3 prania tego mam :confused: Dzisiaj pierwsze, schnie, ale kto to będzie prasował? TZ się zapowiedział, ale jak mu opowiedziałam, jak to jednej z was maż prasował brzuszki a olewał rękawki, to stwierdził, że specjalnie brzydko wyprasuje, żebym zauważyła i kobiecym zwyczajem zrobiła to: sama lepiej a on będzie miał wolne. No ładne kwiatki :dry:

Poziomki będziesz jutro naszym numerem 1 :-) Pomyśl o nas ciepło między skurczami :-p

A my byliśmy dzisiaj z wizytą u trzymiesięcznego przystojniaka Adasia, oto on :-)
adas.jpg

Tak spokojny, radosny, pozytywny chłopczyk, że nic tylko pozazdrościć. Właśnie taką sobie zamówiłam dziewczynkę :-D:-) Jak wróciliśmy do domu TZ naburmuszył się i powiedział, że już chce dzidzię i kazał jej wyjść bo już nie chce czekać :-D

sąsiad już przyjechał:wściekła/y::-(
zaraz beę musiała się z wami pożegnać..

Hope... na 3 prania to ja mam samych białych ciuszków haha
u mnie już wyprane 4 prania i wypłukane podwójnie oczywiście;-)
teraz wszystko schnie bo zabrakło mi suszarek jedna się prawie połamała odc hyba ciężaru haha
ale jutro wstawię kolejne 4 prania i mam nadzieję że będzie po wszystkim:-p
eszcze zobaczę czy to upchnę na 4 prania:tak: ale myślę że tak..
a co do ilości to sama jestem zaskoczona po co my tyle tego kupowaliśmy:szok::confused:
i to jak segregowałam to najwięcej mam właśnie na te pierwsze miesiące gdzie dziecko mniej się brudzi.... ale te najmniejsze ciuchy wkońcu najsłodsze:-p

od rana jak sąsiad śpi to mogę działać w domu z praniem bo nie bedę go za laptopem budziła przecież;-)

hope śliczny malec
poziomki no ja miałąm jedną taką dużą torbę co Ty z Vi i jedną swoją taką mniejszą ..
teraz zamierzam spakować jeszcze niej bo to przesada!! :-p

Ostatnia edycja:
Hope ale słodziak! Też chcę takiego :D

Co do prania to ja zużyłam całą paczkę 1,8 kg proszku czyli niby na 11 prań to jest.

Poziomki to jak na wakacje popakowane jesteście ;)

marzena ja tam z góry zakupiłam proszek 10 kg i płyn do płukania 5l:-D zobaczymyile zostanie.. hehe
kupiłąm też vanish w proszku w pudełki tym zakręcanym.. i ak wczoraj przebrałam rzeczy do wybielania to poszło całe pudełko a było tam 750g:-p

reklama
Poziomka eksmitują Cię z sali VIP:-)

Kurde to mnie teraz przeraziłyście z tym praniem, bo ja się nastawiłam na góra 3 pralki. A mój M jak będzie mi pomagał prasować i będzie ściemniał to za kare wszystko sam poprasuje. A i jeszcze co do prania to M się uparł na proszek JELP. Wiem,że jest jeszcze LOVELA,ale ten się uparł,że wie,że Jelp na pewno nie uczula i innego nie kupi! Co Wy na to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry