reklama

Maj 2011

Gratulacje dla pierwszego majowego maluszka. Mam też nadzieje że u Jolci też już po wszystkim... :tak:
My dziś w końcu po wielkich poszukiwaniach zakupiliśmy auto i powiedziałam M że teraz to ja mogę na porodówkę jechać... :-D

reklama
I ja gratuluję Yrze :-)

Też byłam w Lidlu i rzeczywiście szału z tymi pieluchami nie ma, tak samo z biustonoszem. Nie dość, że małe jak cholera, to jeszcze sztuczne całe. Ale dowiedziałam się za to, że pieluchy te co są w Lidlu są bardzo dobre. Tak mi powiedziała inna ciężarówka, z którą sobie chwilkę pogadałam. Teraz będzie rodzić drugiego synka i chwaliła sobie te pieluszki, bo używała je z pierwszym.
Za to po południu wybrałam się z M do sklepu na zakup biustonosza i pani powiedziała, że w rozmiarze f/g to się nie robi takich :szok: No jak się nie robi jak się robi! U niej w sklepie nie było, ale ogólnie to się przecież robi. No to pojechaliśmy do sklepu dla ciężarnych, i pocałowaliśmy klamkę z napisem, że dziś nieczynne :wściekła/y: No to czeka mnie jeszcze jedna wycieczka do miasta po biustonosz. Ech.
Idę już spać. Widziałam, że wieści na razie brak co i jak u jolka, więc pewnie w nocy się wszystko już rozwiąże i od rana będziemy ciotkami :-)
Kciuki tez za poziomki i adeczkę &&&&&&&&&&&&&

Dobrej nocki Kochane brzuszki :-)

Nosz w morde, a ja jutro neta nie mam akurat jak ciociami pewnie zostaniemy. Chyba że sobie usiądę na środku a malarze będą śmigali ściany naokoło - powinni zrozumieć powagę sytuacji :-D

ja też zmykam powoli.. a te posty poprzenoszę jutro.. bo dziś nie mam weny na to...

jak co to będę najwcześńiej jak się da...:tak:

trzymam kcuki za dziewczynki oczekujące &&&&&&&&&&&&

O rety rety, to już :)
Biedna jolka się namęczyła i potem to krwawienie... ale ma już smyka, za chwilę będzie przy niej i aż mi się łezka zakręciła normalnie :)
Gratulacje będą w osobnym wątku, ale napiszę tylko że faktycznie po złoto sięgnął czarny koń :)

reklama
A już mialam wyłączać lapka... Teraz już naprawdę idę spać. Dobrze że U Jolci już po wszystkim.
P.S. Hope mam nadzieje że nie szalałaś dziś za bardzo z praniem i prasowaniem... :-p nie chcemy jutro wiadomości że jesteś następna w kolejce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry