reklama

Maj 2011

reklama
hope jakie to wspaniałe, że twój meżczyzna aż do tego stopnia się z tobą utożsamia :)

a swoją droga jakiś czas temu oglądałam na tvn style program z gościem, który był zachwycony ciążą i porodem do tego stopnia, że NA PORODÓWCE zazdrościł żonie, że to ona rodzi a nie on (?) bo to takie nieziemsko wspaniałe uczucie musi być a jeszcze w trakcie ciąży w jakiś sposób montował sobie arbuza na brzuchu żeby zobaczyc jak to jest... (wtf?!) ;D już sobie go wyobrażam...

A z tym zapachem to nie takie głupie. Mój M zawsze wiedział po zapachu kiedy okres będę miała- jakoś 2-3 dni przed. Jak się staraliśmy o dzidziusia to pierwszy wiedział czy sie udało czy nie... Musze go podpytać jak teraz dla niego pachne w ciąży może też mi poród wywącha :)

To ci nasi mężczyźni są niczym psy gończe:-D
A co do was kochane-nie licytujcie się,która pierwsza się rozpakuje,bo niespodzianki chodzą po ludziach. U mnie też różnie może być,ale o tym napiszę w wątku o wizytach,bo właśnie wróciłam. Pogoda piękna,ale rzeczywiście nie ma czym oddychać..

Hope, Karolka85, Paula04 mamy równe terminy, więc proszę się nie spieszyć. A swoją drogą ciekawa jestem, jak to w praktyce wyjdzie :-)

Dziewczyny, wiecie co z Misią89? Albo ja przegapiam posty, albo się rozpakowuje nam majowa kwietniówka ;-)

Mandrzejczuk jak piesek dzisiaj się czuje? Odespałaś coś z tej nocki?

Młoda_i_piękna, Persefona, jakieś nadprzyrodzone zdolności mają Wasi Panowie! Ja bym musiała chyba się wytarzać, żeby K. zauważył różnicę :-)

Hope, śmiałam się tak z mojego faceta, ale on naprawdę miał całą ciążę syndrom jakiś. tak się biedaczek przejął, że miał mdłości, wymiotował, był ospały, miał zgagę. I przytył - to akurat sobie uświadomiłam wczoraj z zazdrością patrząc na jego brzuch, bez żadnego rozstępa! to niesprawiedliwe, moje podbrzusze jest poorane jakby grabiami :angry:

No ja też bym nie chciała żeby moja mała się urodziła w moje urodziny, więc dziś do północy nie zamierzam rodzić;-)
Właśnie wróciłam z wizyty i jest wszystko oki, tyle że mała mnie bardzo głową napiera i dlatego tak mnie bolą te pachwiny, no i już mam małe rozwarcie.

Alex współczuję problemów z autem, ale naprawdę musieliście trafić na jakiś pechowy model, ja mam wielu znajomych co mają focusy i wszyscy sobie chwalą, że dobre i niezawodne. Lepiej go sprzedajcie i kupcie coś innego. I nie denerwuj się pomyśl o pozytywach zobaczysz męża szybciej niż myślałaś, wiem że to słabe pocieszenie ale ja zawsze we wszystkim staram się szukać pozytywów.

My wcześniej mielismy dwa focusy ale I teraz mamy II, i też bylismy bardzo zadowoleni z poprzednich dlatego zdecydowaliśmy sie wymienić na nowszy model, który okazał sie felerny. No pozytywy z tego też są bo zobaczę męża już jutro a nie za 3 tyg. W związku z tą awarią zamierza zostać do soboty bo mówi, że nie opłaca mu się jechać na 2 dni do roboty i potem ma weekend wolny. Woli juz z nami zostać te kilka dni. Więc ja jestem :-)

Ja akurat wpłacić maszerowałam :D

A ja mam dzisiaj imieniny :P:P:P Ale nie musicie pędzić z kwiatami, nie! :D Nie obchodzę hihihi Za to mam urodziny w maju ale kojarzę, że chyba jeszcze chyba ze 4 dziewczyny też? Przyznać się, które to zaraz starsze będą???

Marzena
ja mam urodzinki 13 maja:)

reklama
wiecie co...
moje skurcze się nie nasilają...
a juz coraz bliżej maja...
mam nadzieję że się jednak ine przeterminuję z tym moim porodem:szok::-D

no a już jutro bede miała łózeczko dla Vi!! suuuuper :-)

a dzisiaj kumpel chyba bierze laptopa już bo coś mówił że na wtorek będzie potrzebował.. choć nic pewnego bo mecz leci i się coś z moim umawiał na oglądanie:-p

ale jak co to jutro mi odda spowrotem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry