Jestem i ja, caly dzien mialam zalatany, bo jak nie do tesciow to z piesem do weterynarza, a potem z wymazem do szpitala
Moj pieso bedzie zyl

temperatura spadla, dzisiaj dostal tlyko jeden zastrzyk i jutro juz ostatni, sika juz prawie bez krwi, biega, skacze je i bawi sie. Wytlumaczylam mu, ze musi wyzdriwiec dla Oskarka, bo kto bedzie go pilnowal jak nie on ;-)
Wkurzylam sie, bo poszlam do laboratorium zaniesc wymaz na paciorkowca i musialam zaplacic 24zl za przyjecie tego i jeszcze przy odbiorze jak sie okaze ze mam te cos to bede musiala doplacic. No to juz kurna nie kumam, jak tego nie mam to nie doplacam, a jak mam to mam zaplacic...co za kur** polska polityka
Odsypiac bede chyba dzisiaj, bo mnie tak kopyta bola, ze hej. Dzisiaj ledwo w balerinki je wsadzilam ale jak jutro bedzie tak goraco jak dzisiaj to wbijam sie w klapeczki, dzisiaj co 2 osoba juz w klapach zasuwala. No i jestem wsciekla na ZUS, bo kasa miala byc w czwartek, a dzisiaj wtiorek i nadal jej nie ma...chyba jutro zawitam do tych urzedasow...
Aha i
Misia dzisiaj urodzila
Kamcia to patrze, ze jednak nie rodzisz jeszcze mnie tez chyba wczesniej nie wezmie, bo latam jak samochodzik, a tu ani jednego skurczu