marzena9
Fanka BB :)
Kama ja też trzymam kciuki
Ale kochana jak ty spać chcesz iść to ja nie wiem czy to już TO
Żartuję oczywiście
A ja sobie poleżałam w wannie mmm! Na wyjeździe oczywiście tylko prysznic a ja lubię gnicie w wodzie. Muszę się nacieszyć bo w połogu z tego co pamiętam leżenie w wannie odpada
Ale za to tak miło ze 3-4 razy zabolał mnie brzuch jak na okres chociaż twardy się nie zrobił - nie ma to jak się doszukiwać no ale co nam pozostało w tym czekaniu 
Ja też mam brzuch wysoko jeszcze i czasem mały też tak wysoko się upchnie, że żołądek boli
Któraś pisała tutaj, że sobie szyjkę sprawdziła. Ja się przyznam, że nie sięgam
A ja sobie poleżałam w wannie mmm! Na wyjeździe oczywiście tylko prysznic a ja lubię gnicie w wodzie. Muszę się nacieszyć bo w połogu z tego co pamiętam leżenie w wannie odpada
Ja też mam brzuch wysoko jeszcze i czasem mały też tak wysoko się upchnie, że żołądek boli
Któraś pisała tutaj, że sobie szyjkę sprawdziła. Ja się przyznam, że nie sięgam
Skorcze nadal sie pojawiaja ale sa do wytrzymania.Nastepnym razem pojade do szpitala jak bede sie juz z bolu zwijala albo jak mi wody odejda.Ogolnie to babki byly tak nie przyjemne ze szok.Zbadala mnie i od razu do wyjscia i ani slowa o badaniu.Gdy ja pytalam to stala w drzwiach zeby jak najszybciej wyjsc.Nawet odpowiadajac na moje pytania widac bylo ze jej sie gdzies spieszy i odpowiadala jak by mi laske robila