reklama

Maj 2011

sylwia_ wiem dokłądnie co czujesz, ale ja już się przestałam przejmować i zaczęłam stosować stara zasade: "miej wy...ne, a będzie Ci dane" jak się maluszek zdecyduje to wyjdzie, a takie czekanie i zastanawianie się czy to juz, czy to już cholernie frustruje i w niczym nie pomaga:P ... (ciekawe jak długo uda mi się zachować taka postawę) ;)

reklama
Widzę, że maj się zaczął a nasze dzieciątka szykują się coraz bardziej do wyjścia. Mi pewnie przyjdzie poczekać do końca maja. :-(
Jakosś nie mogę zebrać się do spakowania torby do szpitala,a le dzisiaj chyba to zrobię.

Na zewnątrz zimno i szaro az nic sie nie chce, a muszę ogarnąć trochę mieszkanko.

Majówkowe mamusie wspolczuje wam tego oczekwiania w bólu i dyskomforcie i durnowatych poloznych. ehh te babska bywaja okropne :wściekła/y: "ludzie ludziom.... " jak to se mowi.... wstyd!

Leje, szaro, załamka pogody.. okropna noc - nie moglam zasnac, bo spie u rodzinki dzis - kanapa twarda jak kamien!, moj brzuchol tez, tak mnie bolał pół nocy, i skurcze były.. a teraz głowa napiep... z tego i niewyspania, jakies lęki miałam nocne okropne,,,, śniły mi sie szpitale, a w nich windy stare, psychiczni, zli lekarze i morderstwa (wtf?!)
.. i BB, ktore czesto mi sie śni ostatnio. ale tu już mniejsze schizy byly hehe
:-(tesknie za moim B chce zeby był ze mna :((((
to se ponarzekałam... a teraz zwlekam sie na śniadanie jeszcze nic nie jadlam od wczorajszego kebaba z colą od turka ...

Witam, ja siedzę jak na szpilkach a wizyta dopiero o 15. No ale bynajmniej pogoda świetna cieplutko i słonecznie.
Bra zrobili badania i dzisiaj mam wyniki odebrać, zobaczymy co i jak. Na razie wiem że wynik z 24 godzinnej zbiórki moczu jest zły bo ja mam 353 jednostek białka a norma to 50-80 jednostek więc zobaczymy co dalej.

Witam się zimowo :-) We Wrocławiu sypie śnieg :szok: i mamy jakieś 3 stopnie na plusie :-) Pogoda marzenie na majowy weekend. Nic nie robimy i się w sumie nudzimy. Mierzyłam sobie właśnie ciśnienie imam 150/84 puls 93. Poczekam jeszcze z pół godziny i znów zmierzę, bo nie podoba mi się to ciśnienie. Do tego wyszła mi jakaś mała wysypka na wierzchniej stronie stóp i swędzi. Ja się wykończę chyba.

u mnie oczywiscie tez cisza.... wczoraj falszywy alaram, wody to napewno nie byly a w tym okresie ciazy bole sa na porzadku dziennym jak mi to powiedzieli na IP

Witam się i ja. U mnie piękne słoneczko ale tylko 6 stopni na termometrze:(

Wstałam dziś bez humoru. Mam chyba za słabe mleko,mały po cycu zaczyna się budzić co godzinę,nad ranem już go sztucznym dokarmiałam.

Która z dziewczyn ma już za sobą wizytę położnej środowiskowej??? Mnie to czeka jutro.

Marzenka witaj:) cieszę się bardzo,że wyjazd się udał:):)

Styna
Ty to się namęczysz! Niech oni Ci wywołają ten poród a nie odwlekają i niepotrzebnie was męczą i na komplikację narażają!

Kama to Cię potraktowali, brak słów normalnie!

Melia
no to pogodę macie super!! Ciśnienie jak dla mnie za wysokie,więc chyba Cię dziś szpital czeka.

Kuźwa a ja siedzę ryczę i piszę do Was ... sypie śnieg za oknem płatami takimi że w zimie czasami takiego nie widziałam , moje dziecko od samego rana się drze non stop ma jakieś ale , ogólnie wszytstkie plany legły w gruzach i jestem mega zdołowana , Filip chyba póki co nie myśli wychodzić:-(.

Żelka- trzymam kciuki za Was
Melia- ciśnienie wydaję się ciut za wysokie więc obserwuj się kochana
Styna- Twoja historia to już nadała do jakiejś konkretnej gazety albo telewizji dosłownie jeśli Ci chorzy lekarze u Ciebie będą Cię trzymać z zatruciem to ja już nic z tego nie rozumiem :no:... trzymam tylko kciuki aby w końcu skończyła się ta Twoja walka
Kama- za Ciebie tez kciuki zaciśnięte
Mandrzejczuk- hmm karuzela ;-) a ona też blisko szpitala ? :-p
Alex- pakuj się kochanie pakuj po co robić wszystko na ostatnia chwilę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry