reklama

Maj 2011

hyhyhy my tak się zbieralimy z wymianą opon, a się okazało że jeszcze nie trzeba zakładać letnich :P chociaż u nas pada tylko deszcz zrobiło się okropecznie i zimno strasznie :( a jeszcze rano taka piękna pogoda była ....

reklama
Alex no to masz fachowa pomoc pod reka :tak: nie ma to jak wlasna osobista polozna
Wlasnie moj maz wydepilowal mi nogi depilatorem i powiem wam, ze jeszcze nigdy nie widzialam tak przestraszonego chlopa z depilatorem w reku, bal sie go wogole do nogi przylozyc :-D

Zelka uświadomiłaś mi,że moje auto ma zimówki,zapomniałam zmienić:-D
A w stolicy śnieg z deszczem,brrr paskudna pogoda,wolałabym jutro na wypis mieć słonko,ale w sumie, co za róznica,spacerków jeszcze nie trzeba z małym.

NO i dzionek minął ... no prawie ale już nie liczę że się coś ruszy na dziś tak więc jutro o 10 wizyta u ginka :tak::-)

Byliśmy po tym Naszym spanku trochę na dworze bo się dość ładnie zrobiło a teraz znowu pora na spanie :-D

Buziaki babeczki i spokojnej nocki Wam życzę :*

No i któraś tu pisała, że dzisiaj żadne majowe dziecię się nie urodziło to proszę :D Jest i statystyka zachowana :D

To która na jutro kolejkę zaklepuje?

mandrzejczuk, jak ty ból depilatora zniesiesz, to rodzić możesz bez problemu. ja to bym sią zadarła na śmierć przy depilatorze, taki mam słaby próg bólu :zawstydzona/y:

futczaczku, ale Ty wyliczona jesteś, to może sobie
zaplanuj 05.05 o godz. 5.05 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry