reklama

Maj 2011

matusia ale z ciebie ranny ptaszek :)

ja też na środę mam skierowanie na obserwację do szpitala, więc nie jesteś sama. wiem, że poleżę tam do piątku, tak jak ostatnio , dwa dni. a ciebie dlaczego wysyłają? jeśli juz pisałaś to sorki, musiałam niedoczytać ;/ :)

reklama
Dzień dobry weekendowo :-)

Dziś na 11.40 idę na wizytę do lekarza, zobaczymy co tam się dzieje i czy wogóle. A po południu wpadną znajomi z córeczką, więc jak M wróci z pracy z zakupami to będę robić drożdżówkę z rabarbarem :-) mmmmm pyszności :-) A teraz prasowanie.

Kamcia a Ty te truskawki też jadłaś? Bo tak się zastanawiam, truskawki są alergizujące, nie boisz się o Emmę?

Miłego dzionka Kochane Brzuszki :-)

Jutro mój M ma urodziny, może Antek mu zrobi prezent, bo ja nic nie mam dla niego :zawstydzona/y:

Witam sie sobotnio,
Przypominam,ze jest maj i warto by sie rozpakować:-D w weekend też jest fajnie, nie ma korków w drodze do szpitala:-)
U nas piękne słonko,jeszcze troche zimno,ale pyszne smakuje herbatka na tarasie.

dziień dobry:)
to która kobietka nastepna???:)w taki piekny majowy dzień... u nas też piękne słonko i z łózeczka nie chce sie wstawać, a niestety trzeba:(

melia myśle,że Antek zrobiłby doskonały prezent Tatusiowi:))
kamcia teraz będę mysleć o tym deserze cały dzień!!;-)
jaipur zazdroszczę herbatki na tarasie, chyba zaraz wezmę koldre i ide na balkon:P

Siemka :-)

Mój mąż też strasznie długo pracuję wychodzi o 6.30 a wraca o 18.30 :-( , dzisiaj też poszedł tylko że do 13stej a potem bierze Szymka i jedzie do swoich rodziców tam coś robić.

Melia- wow no to byłby piękny prezent :-) a tak na marginesie dzwoniłam przed sekundką na Kamieńskiego i plotka że teraz się zamykają okazała się na szczęście tylko plotką więc ja uderzam tam :tak:
Kamcia- pychota :-p i jak to możliwe że Ty taka zgrabna laska jesteś jak mąż Cię raczy takimi smakołykami :-D;-)
Jaipur- a widzisz a tu maj nastał i ogólnie gdyby nie sam początek to póki co cisza żadna się nie rozpakowywuje :-D:tak: chętnych sporo ale co z tego jak Nasze dzieci zupełne inne plany mają

Edit:
Idę zbierać się na spacerek , trzeba się rozruszać coby małego pobudzić do wyjścia ;-) będę po 13 jak już mąż Szymka weźmie Buziaki :*

Ostatnia edycja:
marzenko bo to by ło zdjęcie do tematu małzonków :-p a nie jedzenia hihihih ;-)
matusia współczuje bałaganu .. i chrapania.. mój też chrapie że spac nie mozna....:sorry2:
melia ja już na wątku jedzeniowym pisałam ze jem wszystko:-p
w szpitalu też nam deser dali i były truskawki w nim:tak: z vi też jadłam wszystko i się nie przejmowałam..
a toze są alergizujące nie znaczy ze kazde dziecko po truskawkach będzie miało alergię... hehe
jedną truskawkę zsotawiłam dla D:-p
futrzaczek mam dobrą przemianę materii hehe :-D

no mój zaraz dp pracy idzie a ja znów sama.. ehhh
dzisiaj oglądałam tą moją szwę... i już ładnie zzalepiona i nitka wychodzi...
kurde ale naprawdę to moje pęknięcie to takie dziwne:dry: w srodku tam gdzie te małe wargi sromowe to tam mi pekło aż do łechtaczki:baffled:

dzisiaj będe robić prasowanie które wczoraj odłożyłam.. ale to jak Vi będzie spała bo nie lubię czegoś robić jak ona mi stoi przy nodze:-p

u mnie pogoda średnia na jeża... ale pewnie później się poprawi jak codzień;-)

Witam się i ja.
Przyznać się która mi zazdrościła ślicznej pogody, no która:wściekła/y: Już w nocy się rozpadało i leje cały czas, ani nosa za drzwi wystawić, a mieliśmy grilla zrobić wieczorem.
Matusia mój też chrapie, kupowałam mu różne środki na chrapanie plastry spreje itd. i nic w końcu zaczęłam spać z zatyczkami w uszach pomagało ale postanowiłam zrezygnować bo jak mała łaskawie się w końcu urodzi to w tych zatyczkach nie słyszałabym jak płacze, więc chyba nic innego nam nie pozostaje jak się przyzwyczaić.

Zanka trzymam kciuki aby wszystko było wporządku

styna u nas też taka pogoda..
perwnie od was przywiało :-p hehe
ale nie pada na szczęscie i gdzieś chce się przez chmury słonko przebić... :-)
mam nadzieję ze sie przebije .. bo chce wyjść na spacer :-)
a po deszczu to mi się nie usmiecha chodzić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry