Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Siemka :-)
W końcu kolejny worek się rozwiązał

super nareszcie :-)
Melia- ja tez jutro jadę do Trzebnicy ! o której będziesz może się spotkamy ??? :-)
Poziomki- ale super że u Was tak wszystko ładnie i pięknie :-) oby tak dalej
Persefona- jeśli tych wód było sporo to ja bym nie czekała zbyt długo tylko jechała do szpitala tak zresztą w razie co kazał mi zrobić lekarz
Wisienko- spokojnie już na spacerek z malutką możesz się wybrać taki np. pół godzinny
a z urlopem nie pamiętam jak to jest więc nie pomogę
Ypra - dobrze że już w domciu
Mandrzejczuk- wow to zaszalałaś wczoraj kobietko
a i bardzo dobrze bo widać sprawiło Ci to ogromna przyjemność a te dolegliwości teraz no cóż cierp ciało jak żeś chciało
ale fakt wybrać 30 z 200 to nie lada wyzwanie :-)
W końcu kolejny worek się rozwiązał

super nareszcie :-)Melia- ja tez jutro jadę do Trzebnicy ! o której będziesz może się spotkamy ??? :-)
Poziomki- ale super że u Was tak wszystko ładnie i pięknie :-) oby tak dalej
Persefona- jeśli tych wód było sporo to ja bym nie czekała zbyt długo tylko jechała do szpitala tak zresztą w razie co kazał mi zrobić lekarz

Wisienko- spokojnie już na spacerek z malutką możesz się wybrać taki np. pół godzinny
a z urlopem nie pamiętam jak to jest więc nie pomogę Ypra - dobrze że już w domciu

Mandrzejczuk- wow to zaszalałaś wczoraj kobietko
a i bardzo dobrze bo widać sprawiło Ci to ogromna przyjemność a te dolegliwości teraz no cóż cierp ciało jak żeś chciało
ale fakt wybrać 30 z 200 to nie lada wyzwanie :-)

a w sumie to nie bylo mnie przez 3, podeszwy mam tak zdarte, ze nie wiem jak ja pojde na jeszcze jeden spacer z mezem