reklama

Maj 2011

Siemka :-)

W końcu kolejny worek się rozwiązał :tak::tak::tak: super nareszcie :-)

Melia- ja tez jutro jadę do Trzebnicy ! o której będziesz może się spotkamy ??? :-)
Poziomki- ale super że u Was tak wszystko ładnie i pięknie :-) oby tak dalej
Persefona- jeśli tych wód było sporo to ja bym nie czekała zbyt długo tylko jechała do szpitala tak zresztą w razie co kazał mi zrobić lekarz :tak:
Wisienko- spokojnie już na spacerek z malutką możesz się wybrać taki np. pół godzinny :tak: a z urlopem nie pamiętam jak to jest więc nie pomogę
Ypra - dobrze że już w domciu :tak:
Mandrzejczuk- wow to zaszalałaś wczoraj kobietko :tak: a i bardzo dobrze bo widać sprawiło Ci to ogromna przyjemność a te dolegliwości teraz no cóż cierp ciało jak żeś chciało :-D ale fakt wybrać 30 z 200 to nie lada wyzwanie :-)

reklama
No nie było mnie pół dnia a tu takie nowiny. Styna w końcu się doczekałaś, super!!
Ypra dobrze, że już jesteście w domu, troche się biedna pewnie namęczyłaś w tym szpitalu!

zalamalam sie.. kuumpel dostal dzisiaj offa i nie daml mi laptopa:sorry2::-p
ale albo da mi w nocy , albo juro jak pojdzie do pracy wiec dopiero was nadrobie :zawstydzona/y:
zaraz jade na zakupy wpadlam tylko na chwile...

stynka mii rano napisala , ale przekazalam wiadomosc do marzeny bo nie mialam jak napisac ...
ale najwazniejsze ze wiecie juz ze urodzila..
wkoncu :-)

wiec ja juz zmykam... bede wkrotce;-)

Wlasnie przyczolgalam 4 litery do domu po 2-godz spacerze :szok: a w sumie to nie bylo mnie przez 3, podeszwy mam tak zdarte, ze nie wiem jak ja pojde na jeszcze jeden spacer z mezem :-D

Ja to jestem w szoku jak te porody w momencie i z zaskoczenia chwytaja, kurde Martini nie mam ale moze CinZano tez sie nada? A co tam wyprobuje hahah

A na spacerki smialo ruszajcie, dzisiaj tyle wozkow mnie mijalo, ze jak glupia tlyko zagladalam jakie to modele, ale dzieci male i wieksze a pogoda cudowna

Hejka
mam zaległości, bo ostatnie dni mnie nie było z powodu braku neta...

A dziś byłam na badaniu krwi i świetnie się czułam do 13... od tej godziny mam skurcze co 4 minuty i nie wiem co ze sobą zrobić, czekać czy na ktg np jechać... W sumie i tak musiałabym na męża poczekać. Torba wogóle nie spakowana, dobrze że chociaż od rodziców wczoraj przywieziona...
Sama się do wanny boje włazić, nospe jadłam i nie pomaga ;/ łapki i nogi mi mdleją i dupsko mnie boli, nie mogę sobie pozycji żadnej znaleźć.

Jesli skurcze co 4 minuty, nospa nie pomaga to ja chyba polecialabym sprawdzic o co kaman, bo jak boli dupsko to ja juz mialabym do tego wszystkiego schizy, ze to maluszek napiera do wyjscia ;-)

mloda_i_piekna no to chyba się zaczęło...:-)
Ja po wizycie (opisałam na wizytach), ale po tym masażu brzuch mi twardnieje i boli:baffled: :baffled:ciekawe czy będzie tak jak przy Gabi. Po masażu urodzilam następnego dnia...

reklama
Futrzaczku my jutro będziemy koło 14 w Trzebnicy, więc możemy się spotkać :-) Ja bym się nie obraziła, gdyby się młody jutro tam zdecydował wyjść :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry