reklama

Maj 2011

lepi trzymam kciuki..

dombar współczuję....:baffled:

młoda ja sobie dzisiaj też pospałam dłużej.. hih z małą do 10
a w tym czassie mąż posprzątał salon i kuchnie :-D
ale mi dobrze;-)
zaraz wymieni kuwetę kotu i pójdziemy na spacerek jakiś krótki bo będzie się do pracy szykował...
odprowadziłabym go ... ale sama z 2 dzieci nie wrócę:sorry2:

reklama
A ja jeszcze o dziwo nie czuję się umordowana dzisiaj. Więc zaraz do roboty muszę się zagonić zanim słońce przejdzie na tę stronę i zacznie mi się żar wlewać.

Lepi nam zamilkła od wczoraj więc może ją ruszyło :)

A mi się dzisiaj śniła Styna więc na bank ktoś dzisiaj urodzi! Zobaczycie.

Moja kotunia wczoraj miała urodzinki :) Pierwsze :D Roczniaczek włochaty :D Bidula szuka chłodu trochę :D

Cześć dziewczyny :) Hope prosiła,żebyście za dużo nie pisały,żeby nie miała nie wiadomo ile do nadrabiania :-p

My już po spacerku i pierwszej wizycie u pediatry. Mały waży już prawie 4,5 kg. Pani doktor była w szoku,że tak ładnie przybrał od wyjścia ze szpitala.
Pogoda nawet w miarę,tylko słońce jakieś takie skromne dzisiaj.

Dombar współczuję.

Żelka trzymam kciukasy za Ciebie:)

Dariaa on się urodził 56 długi i od razu część ciuszków z metką 56 była za mała. Teraz mu nakładam na 62 są ciut za luźne,ale w sumie położna mówiła,że ciuszki nie mogą być dopadowane tylko luźne.

Witam się po pierwszej nocy i nie powiem łatwo nie jest. Mała nie chce ssać dobrze ja jeszcze nie dostałam właściwego pokarmu więc muszę jej butelkę podawać, a ona jak się budzi to od razu jest wściekle głodna i krzyczy jak szalona. Ma fobię do spania samej ledwie ją do łóżeczka położę to od razu płacze a jak leży koło mnie to może kilka godzin przespać. Ja mam obsesję na punkcie cycka ale nie da jej się przekonać za słabo ciągnie a laktatorem jeszcze nie mogę za dużo ściągnąć położna była dzisiaj i powiedziała że najpóźniej jutro powinnam dostać pokarmu właściwego więc możliwe że mała zacznie ciągnąć bo będzie łatwiej szło. Teraz lecę nastawić butlę bo zaczyna się budzić. A i na krocze położne zalecają kąpiele w wodzie z olejkiem lawendowym 2 razy dziennie.

jolek założyłam nowy temat o wadze.. jak możesz to tam też napisz żbey nie zginęło.. :-)

ja zakładam małej na 68 ciuszki bo jest taka długa..
i niektóre na 62 i są akurat...:-)
mogę wkleić fotkę:-p

styna mam nadzieję że wam pójdzie łatwiej z tym cycowaniem...
u mnie mała to nie chciała za dużo jeść od początku więc w czasie dostałąm pokarm i ona zachciała więcej ssać i kmioałą już co :-)

a my po spacerku , Vi śpi .. a ja odpoczywam

Też się cycowania obawiam i laktatora jeszcze nie mam.
Trzeba brać do szpitala butelkę dla malucha?

A dziś moja kaczuszka w stawie zrobiła psikusa. Przyleciał do niej napalony kaczorek a ona dalej sztywna na jego zaloty. Porobiłam im zdjęcia. Biedny się zniechęcił i odleciał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry