reklama

Maj 2011

...dziekuje bardzo za cycanie z zebami z moja Polutka wampirkiem nienajedzonym.... ;/

Jablek i soku jablkowego - moja mowila na poczatku mi, ze nie mozna.. a nektarynki mozna?? bo brzoskiwnie i morele moje ukochane to wiem, ze nie....
mloda - chyba do gina raczej..

reklama
Jolek wiem, że można ale jakoś mało pocieszająca perspektywa ;) Zależy jak dziecko ssie ale mój na początku to dosysa się tak gwałtownie, że nawet teraz boli jeszcze po takim czasie karmienia. Do tego zęby to aż ciarki mam ;)

Mi w szpitalu mówili że jabłka tylko pieczone albo gotowane. Położna w domu mówiła że można surowe ale nie kwaśne.

Młoda albo do położnej się zgłoś.

brzoskwinie jadłam jakiś czas temu z moim M na pół, a kilka dni temu nektarynkę.

bra dokladnie, na kazdym kroku sie z tym spotykam teraz, dot. to w s z y s t k i e g o... kazdy co innego gada..oszalec mozna...

edit:
tak matusiu czkawki u nas kazdego dnia, nieraz po 2 dziennie..
ale rzadkoo ta kupka u Was.. moja kolejnej na dzien zrobic nie mogla i juz byla jazdaaa...

Ostatnia edycja:
Ja codziennie jem po nektarynce i nic Mai nie jest. Ale to od dziecka zależy, bo moja (puk puk - w niemalowane) nie miała jeszcze boleści żadnych. Jedynie kupkę robi co 2-3 dni, ale w międzyczasie nie cierpi, tylko czasem stęka, a po tym ostro gazuje aż się pampers trzęsie.
No i moja jest mistrzynią czkawek. Wasze też? Mama mówiła, że ja też ciągle czkałam.

Czkawki u nas też po kilka dziennie.

Ale tu ruch dzisiaj! Aż nietypowo jak na piątek :D

A ja już mam stan agonalny (jak na faceta ;)) bo mi nos zatyka i mam 37,2 temp. Do tego mam dreszcze na przemian z dusznościami. W gardle drapie, gil do odkaszlnięcia w oskrzelach ciągle siedzi... Jak mój młody zaraz to podłapie to chyba w szpitalu wylądujemy bo jak on przetrwa ból gardła i kaszel mokry?!

Wlasnie co lekarz to opinia dlatego ja slucham tylko siebie i probuje wszystkiego i sprawdzam reakcje. Nektarynek potrafie 3 naraz zjesc i jest ok po jablkach tez nic nie bylo. Zalezy od dziecka pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry