reklama

Maj 2011

Persefona ja sobie chyba tez złoże papiery do Poznania na zaoczne;) Może się któregoś dnia umówimy na piwko:) Mam nadzieje,że z Twoim M to tylko głupie wrażeniem a jak coś ukrywa to tylko jakąś niespodzianke dla Ciebie!
Joluś, Basiekk ja tez chce sie spotkac!!! Możemy urządzić wspólne sprzatanko:P
Futrzaczku współczuje tych przeżyć!:*
Hope udanego pikniku:)

Ja byłm na przymiarce pierwszej i ostatniej, nic nie trzeba poprawiac ani robic <jupi!> byłam na zakupach i mam doobry humor. Bąk był bardzo, bardzo grzeczny. Teraz zbieramy się do znajomych na grilla :)
Milego dzionka. Jak w Zamościu gorąco!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
przeprowadzam się za miesiąc!!!!!!
happy and excited.jpeg

zazdroszczę wam upałów ehhhhh
hope aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D
persefona zauwazyłam że mamy wspólnego znajomego... - wrzoska :-p hihihi
futrzaczku no to nieźle z tym pożarem..
hehe a z tym ubraniem się to mnie rozwaliłaś aż się chichram do kompa a moje dziecko patrzy na mnie jak na idiotke :-p heheh ale pewnie tak samo bym zrobiła :-D

dzięki ziewczyny kciuki napewno pomogły... babka była stanowcza no ale poszłysmy na ugode :-p hihih
normalnie się przeszłam po tej chatce .. dzisiaj dzwoniłam do mojej kumpeli (z miasta która też tu mieszka) i się obie cieszyłyśmy ze w świeta będziemy u nas bo większy salon :-p będziemy spoędzać razem...
no i że dla dzieci weźmiemy któregoś kumpla na mikołaja :-p ale bedzie super.. nie moge sie już doczekac :-) hehe
ale w sumie to przeprowadzka gdzieś za 3 tygodnie bo musimy do 24 zdac chatę
no a 23 mój ma urodzinki więc będą trochę opóżnone już w nodym domku :-)

najchętniej to już bym się spakowąła i pobiegła tam

Hej, hej, jestem, ale Was ciężko nadrobić. Wstyd się przyznać, częściej na poznaniankach siedzę, bo i spotkać się można, a tu takie rozsypane jesteśmy :-(

Lepi, miło że pamiętasz :)

Kamcia gratuluję!

Lecę podczytać inne wątki.

reklama
Kamcia bardzo sie ciesze ze wam sie udalo z ta chatka...
My z malutkim juz po grillu (mimo deszczu, zrobilismy pod wiata), tatus jeszcze zostal a my musielismy isc do domku sie usypiac....
Spadam zaraz na rowerek i pouczyc sie jezyka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry