Witam się dziś i ja
Jaipur, wszystkie chyba z jakiegoś powodu musimy być zen
Alex, nieładnie to wszystko wygląda, nie dziwię Ci się wcale, że się wkurzasz. Widać, że Wam chyba bardziej zależy niż jej, a ostatecznie to matka chrzestna jest dla dziecka, a nie odwrotnie.
Aina, super, że wszystko się udało

Będziesz to wspominać do końca życia
Lepi, my tez po chrzcinach i też nie wszystko się udało, więc widać tak musi być

Najważniejsze jednak, że goście zadowoleni

My wchodzimy do lokalu, zaczynają obiad podawać, a tam zamiast rosołu, który zamówiłam, goście dostają krem z brokułów

Zrobiło się nieprzyjemnie przez chwilę, na szczęście zupa była smaczna i wszyscy z apetytem zjedli, bo inaczej nie wiem jak to by się skończyło
Jolek współczuję problemów z chłopem, dobrze że już wszystko ok, ale pewnie stracha się najedliście jak nie wiem co.
A ja wczoraj myślałam, że ze śmiechu pęknę, jak młody kciuka zassał to było w całym domu słychać jak mu smakuje

Udało mi się komórką krótki filmik nagrać to mu kiedyś pokażę co wyprawiał jak był małym bąblem

Miała przyjść do mnie pielęgniarka, przełożyła na dziś wizytę z zeszłego tygodnia, po czym zadzwoniła dziś rano i mówi, że będzie jutro, a po 5 minutach, że w czwartek. Zwariować można z tą przychodnią.