reklama

Maj 2011

Jolek - byliśmy na Porwanie z tym co grał w zmierzchu wilkołaka. Muszę powiedzieć, że dobrze że nie płaciłam za bilety bo szkoda by było kasy. Niezbyt ten film nam sie podobał - czegoś w nim brakowało... Czytałam że 6 gwaizdek na 10 dostał, ale ja bym mu 4 tylko dała.
A że to wygrana była to fajną mieliśmy randkę :) I nawet mąż mi dał autko poprowadzić w drodze powrotnej do domu...

reklama
o matko ,okna-strasznie mnie to nudzi- myłam okna u rodziców w domu,jak byłam nastką, tak mnie to nudziło,że kiedyś nawet zasnęłam na parapecie:-D:-D dobrze ,że mieli szerokie, można było się umoscić:-D
a u siebie ,nigdy nie myłam:-D:-D co nie znaczy ,że nic przez nie już nie widać:-p Od tego był facet albo fachowa siła

Witam się,
goście jeszcze są,ale wymknęłam się uśpić klucha :)
jolek,basiekk,Futrzaczek i inne chętne zapraszam na sałateczki ;-)jeszcze wszystkich nie zjedli:-p
jolek a właśnie miałam napisać,że mój synuś dziś ma pierwsze imieninki:tak:Więc nasze szkraby obchodzą je wspólnie;-):-)I też z tej okazji-mega maruda:dry:
Hope mój niestety nie myje,ale za to firanki wiesza;-)(czego nienawidzę:sorry2:)
aina zdrówka wam życzę
jaipur buziak dla maluszka :*
P.S. Mieszkam w zwykłym domu jednorodzinnym:blink:chociaż wolałabym pałac:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry