reklama

Maj 2011

Alex ja ostatnio dałam do wywołania młodego zdjęcia..ponad 160 szt a z odbitkami wyszło 270 :szok: jutro muszę zajść do Rossmanna może już będą do odbioru :)

Marzena dzięki Tobie dokształciłam mojego co do farm i niedługo pogonie do malowania łazienki :laugh2:

Ja też myślę cały czas o Bubbles i o małym Filipku.

Humor mi dziś Igor poprawiał był dziś strasznie wesoły i zabawny wyobraźcie sobie,że nie płakał dziś wcale. Śmiał się gadał i zachwycał wszystkim w koło :)

Aaaaa głupio mi było że wszystkich zmobilizowałam do mycia okien a sama tego nie zrobiłam więc dziś się zawzięłam i okna mam czyste :tak:

reklama
Ja się nie gniewam za bambusy bo akurat nie będę ich miała :)

Nie chce mi się szukać ale widziałam kropelki rosy na pajęczynie i to na mega zielonym tle z trawy. Albo rosa na trawie. I pal licho czy to tandetne, mi się podoba. Podobnie jak granitowe blaty kuchenne, o których inni mówią, że to nagrobkowe. Dzisiaj jest taka dowolność wszystkiego do dekorowania, że grzech byłby ciągle iść utartymi ścieżkami ;) A fototapeta ma tę przewagę nad kafelkami czy innymi rzeczami na stałe że kosztuje mnie 90-100 zł za całość i jak mi się znudzi to odkręcę szybę i ... zmienię, albo pomaluję :D

Acha Futrzaczku, my też mieliśmy początkowo pomysł na kuchnię czerwoną, potem czerwono-szarą. Ale zrobiliśmy taką łazienkę bo beże i brązy w łazience już mi bokiem wyszły :/

A fototapety 3d dla dzieci są na allegro, ta akurat z morzem ok 200 zł. za 3mx2m

Uciekam kłaść Matiego. Jutro kończymy panele na górze. Jeszcze drzwi wewnętrzne na górze i malujemy :D

Ostatnia edycja:
Hej kobietki

Ale miałam sen...śniło mi się, że mój łobuziak ma raka, tak mam głowę wypełnioną Filipkiem... Matko obudziłam się cała zlana potem a właściwie mąż mnie obudził bo podobno prawie płakałam przez sen. Ehhh i od rana jestem wykończona i humor do kitu...Dobrze że chociaż pogoda ładna, więc jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Majóweczki i majowe łobuziaczki :-)

Witam się na chwileczkę.
Jestem w trakcie szykowania żarełka:-pWłaśnie skonczyłam sałatkę z ananasem,a teraz wezmę się za warzywną,tylko jak młodego uśpię.
U nas też dziś ładnie,ale na razie muszę poogarniać,bo niedługo rodzice mają nas nawiedzić, a potem jeszcze rodzenstwo M:dry:
jolek ja wczoraj umyłam 9 okien i poprałam wszystkie firanki:blink:zostało jeszcze 8:sorry2:
majowa mojemu wczoraj też się oberwało,wkurzył mnie bo myśli,że imprezę mu zrobię,a on nawet palcem nie kiwnie, o nie:no: i od razu młodym się zajął,a ja okna pomyłam,sese:-p

Persefona ty w pałacu mieszkasz,że tyle okien??? Ja mam tylko jedno podwójne i drzwi na balkon, którego tak naprawdę nie ma.
Kurde na tą sałatkę z ananasem bym się wprosiła..mogę ???

Dzien dobry.
Ja tez wczoraj i dzis troche ogarnelam ale za okna to wezme sie chyba dopiero jak mama przyjedzie. musze jeszcze wdrapac sie na gore i odkurzyc tam pokoj i umyc lazienke ale to jak M wroci i zajmie sie malym.
My dzis grillujemy (sasiad zaprasza... :tak:), tak ze odezwe sie dopiero wieczorkiem.
Milego dnia dziewczynki.
p.s. Aina oby to nie bylo nic powaznego.

Siemka :-)

A ja sama z młodym :-) trochę odespałam sobie trochę mi głupio bo mąż ciężko pracuje :zawstydzona/y: ale trudno
U Nas przepiękna pogoda 21st więc zaraz uciekam na spacerek , w chacie tylko poodkurzałam póki co a jak wrócę to obgarnę resztę. :-)

Persefona- tyle okien olaabogaaa :confused: , manim mniam manim sałateczki :tak:
Jolek - tak to jest czasem sweet czasem jazz jak to mój mężulo mówi ;-) :* buziak
Aina- zdróweczka dla Jasia

Edit: lecę pa :*

Ostatnia edycja:
reklama
ufff nadrobilam:)
moje dziecie spi juz dwie godziny:szok:
aina slicznie wgladalas w dniu slubu i zdrowka dla malucha zycze:)
marzenka a mnie sie bambusy podobaja:)
u mnie dzis smaruja dac jakims swinstwem i smierdzi okropnie... o musze leciec bo kluch wstal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry