reklama

Maj 2011

reklama
A moja Klucha spała całą nockę, z jedną przerwą na cycusia i jeszcze śpi :-D Lubi se dziewczyna pospać :-D
Marzenka mi się podoba, ale sama bym sobie tak nie urządziła:-)
Witajcie
Mało mnie dzisiaj będzie, jadę z Marti na kontrolę bioderek.
Ciągle o Filipku myślę.

Miłego dnia dziewczyny

Aina slicznie wygladalas jako panna mloda

co do tych bambusow to chyba nie do kuchni, moze lepiej tapete ala sciana z cegielek albo w z jakimis namalowanymi filizankami i kawa, albo we wzorki cos albo po prostu takie mini mini plyteczki

Od kad dowiedzialam sie o bubbles to nie mam ochoty nic pisac...jak kazda z Was myslalam, ze jednak wyniki beda dobre,a tu jedna nie...nawet nie chce glosno myslec...

ja zakatarzona, gardlo mnie boli, mlody od tygodnia znowu kolki, w srode rekord- 3 razy w ciagu dnia....w przyszlym tyodniu nie mam az tyle roboty wiec w koncu zasiade do BB jak normlany czlowiek...ide pouzalac sie nad paskudna pogoda na podlasiu...

Hejka

Szymek w przedszkolu , młody śpi a mama ma chwilę dla siebie.

Marzenka- wow powiem że wygląda to oryginalnie i ciekawie :tak: tylko zastanawia mnie jak to mogłoby wyglądać z pozostała częścią kuchni w sensie jakie dodatki do tego itp...
a kochana mam do Ciebie jeszcze prośbę czy mogłabyś mnie troszkę zainspirować i pokazać jakie farby wybrałaś ( malujesz wszystko w pokoju na jeden kolor czy jak ?) i ogólnie te tynki nie tynki ... bo kurcze powiem Ci że ja mam mętlik w głowie co do tego jak zrobić nasze mieszkanko. :no: obiecuje nie zgapić od Ciebie liczę na światełko ktyore zapali się w mojej makówce :-D
ojjj a z parapetówą uważaj bo się rzeczywiście zjawimy :-D bynajmniej nie które z Nas po mamy dość blisko :-)
Aina- ślicznie wyglądałaś , piękny tatuaż ale osobiście bardziej podobasz mi się w rozpuszczonych włoskach ;-) zdrówka kochana i oby przeprowadzka znalazła swój szczęśliwy finał
Basiekkk- powodzenia na bioderkach :tak:
Alex- oj tam oj tam taki przystojniacha to w czymkolwiek będzie wyglądał szałowo! :-)

lecę zrobić kawkę ...

Te bambusy to chyba takie panele z Ikei. Fajnie można je połączyć z jasnymi meblami plus jakieś inne kolorowe dodatki. Chociaż osobiście marzy mi się kuchnia rustykalna ale to chyba w przyszłym wcieleniu. Pogoda znów cudna, zaraz znikamy na spacerek bo trzeba korzystać, dawno nie było chyba tak pięknego września. Mój maluszek druga nockę spędził w swoim pokoju i fajnie się to sprawdza jednak. Bałam się że nie usłyszę jak się obudzi, ale niepotrzebnie.

Witam się i ja ;-)
marzenka a mnie się podobają te babmbusy-ożywiają tę szarą kuchnię i tworzą mega kontrast.Lubię takie odważne połączenia:-)
basiekk powodzenia na bioderkach
Alex Oliwierek jest taki przystojniak,że jakbyś mu założyła samego pampersa to i tak byłby w centrum uwagi ;-)
U mnie firanki się piorą, no i jeszcze chatkę trzeba ogarnąć,bo jutro rodzeństwo mojego M się zwala na jego imieniny:rofl2:
Moj klusek wymyślił manewr w łóżeczku-jak się budzi to kopie w przewijak,a ten podskakuje i robi mega huk. Jak się obudziłam to nie wiedziałam co się dzieje:szok::-D

marzena mi tez jakos średnio, ale może to dlatego, że mi bardzo podobają się piaskowce, albo płytki imitujące piaskowce, sama mam je w kuchni, jak chcesz to zrobie fotkę

a tak w ogóle to cześć :)
a Toronto słoneczko, więc uskuteczniłyśmy juz z Lenusia poranny spacerek, niestety spać w wózku nie chciała ięc trzeba było wrócić do domku i uśpić przy cycusiu :)
teraz - odpukać- śpi i idę zrobić herbatkę którą zagryzę drożdżóweczką.
... obudziła się, nici z drożdżóweczki- przynajmniej zjedzonej na spokojnie ...
pa!

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej jaka tu produkcja od rana no i poranne spacerki zaliczone a my dziś z Gogorem wstaliśmy po 10tej :-D
Właśnie popijam kawkę a młody sobie śpiewa w łóżeczku :-)
Dostałam pozwolenie od Bubbles na założenie nowego tematu.

Basiekk powodzenia u orotopedy.

Persefona Igorowi podobało się zarzucanie nóżek na przewijak,a jaką miał radochę jak pierwszy raz w niego kopnął. Teraz mamy już łóżeczko obniżone do średniej wysokości a przewijak ostatnio oddałam jak siostra była, bo praktycznie z niego nie korzystaliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry