Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aina piękna para, piękna Panna Młoda Oby ten dzień zawsze był w Waszych serduchach
Może być osobny wątek. Przestanę się bać wchodzić na zdrowotny. I będziemy od razu wiedziały czy coś nowego u Bubbles.
A Mati jakiś dziwny dzisiaj bo spał w dzień 2 razy po 2 godziny i teraz dalej marudny jakby spać chciał. A wczoraj nie spał prawie wcale. Człowiek to nie nadąży
Wczoraj wybierałam kolory ścian do domku Kiedy wpadacie na parapetówkę? Cobym ciacho upiekła
aina pięknie wyglądałaś i gdzie ty w ogóle tego dzieciaszka nosiłaś? jolek ja też jestem za. A swoją drogą mnie też natchnęłaś-właśnie pościągałam drugą turę firan (jedne już wyprane), no i jeszcze koszmarne mycie okien zostanie-a mam ich trochę, bo 17 marzena ja mogę i teraz podjechac
Ainka wyglądałaś cudnie, suknia piękna, bukiet też i fryzurka boska, aha i nie mogę zapomnieć o Panu Młodym, że też nieźle, ale Ty piękniej
Ja dzisiaj jakaś taka jestem nie wiadomo jaka, cały dzień myślę o naszym Filipku kochanym. I jakoś tak same łzy napływają na samą myśl. Ale z drugiej strony dziewczyny nie możemy się łamać, musimy dodawać otuchy Bubbles.
Klusia zasnęła dzisiaj szybciutko zaraz po jedzonku.
Ehh co by to jeszcze rzec...
aha Joluś ja też jestem za
I jeszcze jedno wpierdzieliłam dzisiaj sama litr lodów
Aina wyglądałaś przepięknie A teraz to Ci zdrówka życzę :*
Marzenka to Ty napisz kiedy ta parapetówka no i daj znak co byś chciała od nas dostać, bo tak z pustą rąsią do nowego domu nie wypada przyjść :-)
Basiekkk litr lodów... Ty żarłoku
Napisałam do Bubbles w sprawie nowego tematu, pozostało czekać na odpowiedź.