:-)Dziewczyny brawo, dziekuje Wam z calego serducha!!!
jolek, basiekk - :********* ...az sie normalnie wzruszylam....

Gratuluje tych pierwszych zabkow, nie wiedzialam, ze
Jagodka tez ma zabka! szok! Gratulacje... i z okazji obrotow takze

) Moja Polinezja tez cwiczy ostro, w koncu skumala obrot z brzucha na plecy, ktory ponoc latwiejszy od tego z plecow.. ale takowego pierwszego sie nauczyla.. Ostatnio zostawiona sama na srodku duzego lozka, zrobila serie obrotow plecy-brzuch brzuch-plecy plecy-brzuch itdd.... i w ostatnim momencie zostala zlapana nad przepascia!

U nas zabek sie jeszcze nie przebil... a cholerki siedza tam pod spodem, wiem o nich... daja znac o sobie...
Wszystkim uczonym i zaczynajacym nauke rowniez bardzo gratuluje! I zycze sukcesow samych

)
Salsero, Persefono - szacun!
Igorita siedzacego juz widzialam - cudowny malenki :**
Chorym maluszkom i ich mamusiom duzo duzo zdrowka! My tez chorujemy troszke, juz drugi raz Polcia ma katarek..
Majowa M. - tez zakupilam Fride pare dni temu, wczesniej jechalismy na gruszce, ale aspirator to rewela!
Futrzaczku - zdrowia dla synka ! Zauwazylam, ze ostatnio co drugie dziecko ma zapalenia ucha, jakas francowata epidemia... PS Dla niani
Jaipur tez duzo zrowka!
Aina moja na biezaco zyczonka z okazji zamazpojscia dostala.. ale te zdjecia ??? gdzie one sa??!!!! Nie moge sie ich doczekac! :***
Zelko - Slodyczy na 'Nowej Drodze Zycia' !!
...z checia zobaczylabym rowniez zdjecie tesciowej
Hope hihihihihihi..
...jak i nowe gniazdko
Marzeny - dekoracja wnetrz to i moja mala pasja

No i Marzenka miala sie pokazac w pelnej krasie w sukni z weselicha, na ktorym byla ...
Poszperam jeszcze troszke na naszym forum, moze cos gdzies znajde...
Peace & Love! ;-)
edit:
Paula - jakie masz te antybiotyki?? ja tylko amoxycykline, czyli 1 skladnik, mozna na niej karmic, w malym stopniu dostaje sie do mleczka.. Zdrowka!