reklama

Maj 2011

Dzien dobry...
Dawac wszystko do jedzenia co macie bo glodna jestem... :-D
Salsera wiedyzialam ze bedzie piateczka.
Maja tez o Tobie dzis myslam i juz mialam pisac co z Toba i chyba wszystkie Cie myslami zciagnelysmy...
Ide bo maluda wstala, chyba zabek idzie ba dziaselko jakies takie jakby spuchniete...

reklama
Ancia kopnij go ode mnie w kostkę! !!! Co mu kurde odbija :angry: Jesteś potrzebna Dareczkowi a mąż może Ci w doope pocałować (jak zasłuży oczywiście)!!!!

Dziewczyny Styna się w końcu do mnie odezwała :) A już myślałam że coś u niej się nie tak dzieje. Dalej jest bez kompa. Postara się później od siostry pożyczyć i zajrzeć do nas :tak:

Ania kopnij go od nas wszystkich, co on sobie mysli.... i nie doluj sie wiecej prosze, wysylam dla Ciebie dobre fluidki....
do mnie przyszla kolezanka z osmiomiesiecznaq coreczka i Oskarek je skutecznie wygonil (plakal ze nie moglam go uspokoic, dopiero jak wyszly to zasnal), kurcze a mialam ochote na pogaduszki z kims innym niz tylko maz, Oskar i ludzie na kursie ktorzy za duzo jeszcze nie potrafia po niemiecku poweidziec (a sa z roznych krajow)...:-(

aniu tak jak piszą laski kopnij go w jego 4 litery może oprzytomnieje. jak to nie jesteś potrzebna?! dziewczyno! jesteś najważniejszą osobą w życiu twojego dziecka! nie ma drugiej takiej! a twój M niech się zastanowi co robi!

a co do jedzenia, to mam placek ze śliwkami jak cuś ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry