reklama

Maj 2011

reklama
witam witam
biggrin.gif

salsera ogromne gratulacje zdolniacho! Jaś od 3tyg. zycia spi tylko na brzuszku inaczej nie zaśnie brzuchacz jeden:)
Mejeczko :***** buziaki, stęksniłysmy się za Tobą i Polusią! zdrówka!
Mandrzejczuk awatar przesłodki!

my wstalismy tradycyjnie o 6 rano, dzis mamy gości:) z P przyjadą, a w lodówce dalej tylko światło, wiec bedziemy musieli z Jaskiem na zakupy wyruszyc. Pogoda nawet, nawet, najwazniejsze,że nie pada:) a ten już od rana marudzi, maruder jeden!

Cześć dziewuszki.. My też już na nogach... Igor jakąś bajkę na TVP1 oglądał a jaką miał radochę :) O już wiem to "domisie" Kurde jeszcze trochę i będziemy na bieżąco z bajkami. Teraz to ja nie łapię co i jak .

Ale się właśnie uśmiałam :D Leciała reklama syropu na kaszel dla dzieci no i jak to w takich reklamach maluch kaszlał.Igor popatrzył posłuchał spojrzał się na mnie no i co? No i dziecko kaszel ma :-D

Hejka :-)

Salsera- Gratulacje!!! zdolniacha z Ciebie super :-)
Hope- dużo zdrówka dla mamy i szybkiego powrotu do pełni sił :-):tak: ( jest na to określenie odpowiednie słowo coś rekonwa... ale nie wiem jak się piszę :zawstydzona/y:;-))
Maja- witaj z powrotem ! cieszę się że jesteś i dużo zdrówka życzę :-)
Mandrzejczuk- piękny avatarek :) ślicznie uśmiechnięta szczęśliwa mamusia i synuś:-)
Ania- udanych łowów ;-)
Aina- miłej wizyty znajomych :-)

U Nas ok , nocka minęła spokojnie , gorzej z zaśnięciem hmm bo młody też coś ma ostatnio jazdy i nie umie sobie przysnąć , Szymek bez temperatury i na ból uszka na razie już nie narzeka więc ogólnie luzik. Planów na dziś brak po prostu siedzenie w domku ,organizowanie czasu dzieciom , obiadek zrobić i ogarnąć co nie co :-) :tak:

cześć kochane :)

mam problem z kompem, który nie chce się ładować, więc czeka go "doktór". do tego czasu korzystam ze starego padła mojego M, które ma ruchomy monitor, tzn trzeba mu stawiać podpórkę, bo inaczej robi sie tablet ;))))))))) do tego obraz wyświetla się jedynie na 2/3 strony, więc średnio się zapowiada nasza współpraca ;)

jolek cwany ten Igorek :) a co do bajeczek to niedługo się zaczną teletubisie i tym podobne ;)
futrzcazku cieszęsię, że z szymciem lepiej :) do przedszkola juz niedługo będzie szedł w podskokach po tej przerwie :)
agnieszka nic tylko całować i tulić jak taki smautasek dzisiaj :) a może nie dospał poprostu?
aniu udanych zakupów :)

co do filmiku, to szkoda mi było tego dzidziolka, naprawdę teraz to juz nie rozumiem opinii, że cesarka jest lepsza dla dziecka, bo nie przeżywa takiego szoku związanego z porodem. no ja dziękuję... zdanie mam inne. cieszę się, że udało mi się urodzić sn. poza tym patrząc na te cięcia nawet sobie nie wyobrażam jak napitala brzuch późnej, dziewczyny, jesteście wielkie!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się:-)
U nas dziś młody od rana bardzo uchachany:-Dśmieje się sam do siebie:-D
salsera gratulacje! Wiedziałam,że zdasz rewelacyjnie :tak:
mandrzejczuk śliczny avatarek
Maja dużo zdrówka życzę
jolek twój Iguś to może już chciałby zagrać w takiej reklamie :) Kto wie,może ci przyszla gwiazda TV rośnie
Futrzaczek "rekonwalescencja" ;-)A u mnie też od paru dni młody zasnąć nie może,tylko cyrki odprawia
Hope ja nie robię testu ołówka,bo u mnie nie ma co zwisać

86ania86 skończysz studia na pewno,troszkę wiary w siebie
Alex u nas też ostatnio pojawiła się ciemieniucha,ale ją zwalczyłam. A zroobiłam to starymi sposobami,tzn. 1-2 godz. przed kąpielą posmarowałam masłem,potem wykąpałam,posmarowałam oliwką i wyczesałam i śladu nie ma :tak:
aina ja to twierdzę,że faceci już dawno głowy pogubili ;-) Moj wczoraj wyniósł śpiochy młodego do łazienki i zamiast wrzucić do miski z jego ubrankami,to wrzucił do kosza z nasza bielizną

My jutro mamy rocznicę z M. Stuka nam już 5 lat....a ja nie wiem czy w ogole to uczcimy,bo po 15.00 ma jechać liczyć karty do niedzielnego głosowania i nie wiadomo jak długo to potrwa...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Persefona widzę,że nie ma co za dużo wymagać od płci męskiej, "dorośli: mężczyźni chyba nigdy nie dojrzewają! No coż pozostaje nam zdierać gardła na nich i uzbrajac się w cierpliwość iście anielską, bądź liczyć na cud:) 3mam kciuki oczywiście,żeby udało się uczcić rocznicę:)

Bra jakoś damy radę!:tak:
Agnieszka tulimy smutaska!:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry