Czesc dziewczyny! basiekk wykrakalas mnie

)):-);-)
Alez sie stesknilam!

... Jak ja to nadrobie????!!!
Postaram sie poczytac chociaz troche "maja" zeby wiedziec mniej wiecej sie dowiedziec co slychac u Was, chyba, ze ktos ma ochote przygotowac krotkie streszczenie z okolo 3 tygodni?

P heheheh

... no i oczywiscie poogladac wszystkie zdjecia naszych ukochanych, juz nie takich malenstw ;P <3 <3
Przez ten caly ostatni czas nawet nie podczytalam nic ani razu! masakra... Ale tyle sie dzialo... Najpierw sprawy zwiazane z pogrzebem, to wszystko..
....jak dojechalismy do Polski, po bardzo trudnej i dlugiej drodze - ledwo zdazylam z malutka zobaczyc sie z mezem, ktory za 2 godziny jechal na lotnisko do pracy... to bylo okropne... jeszcze w takim momencie...jak tak bardzo go potrzebowalam

(
Teraz niedawno wrocil, ok.1,5 tyg.temu no i spedzalismy czas razem, a tak to bylam bez sprawnego kompa i internetu caly ten czas tu... Zreszta i tak nie mialabym kiedy skorzystac...
Oczywiscie zostalam juz w PL, moi wyjechali po tygodniu, i zostalam sama z Polka...
Aktualnie siedze chora w domku, i niestety jestem na antybiotyku, jeszcze pare dni zostalo, wiec mam nadzieje, ze bede miec czas na online

)) no i w koncu mam swojego osobistego! laptopka wiec

)) ;-)
Dziekuje wszystkim za cieple (wtedy) slowa.... <3