• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Dziewczyny jak Was przed chwilą na szybko przeczytałam to wyszło mi, że komunikacja fiksuje bo esemesy się same wysyłają i podpisują cudzymi nikami a do tego zamawiają pizze pod cudze adresy :-D:-D:-D

Bra a coś się tak zdziwiła tym leżeniem na golasa? A niech leżą nawet, jak im dziecko podrośnie to już sobie nie poleżą :-D:-D:-D

Mój dzisiaj na piwko wybywa i co ja będę caaaały wieczór robić? Nawet ciasta nie ma. Która coś upichciła dobrego? Przyznać się! Mogą być też śledzie.

A my jutro najprawdopodobniej finalizujemy sprzedaż samochodu... I smuuutno mi. Moje "maleństwo" czarniutkie w obce ręce trafi. To jakby dziecko oddawać... Przed chwilą ostatnią przejażdżkę nim miałam. Boziu jak to przyśpiesza! Chyba rano jeszcze mu buzi dam w kierownicę :-(:-(:-(

Dziękuje ślicznie w imieniu Szymka :-):tak:
Cała oprawa była świetna dzieciaczki świetnie sobie poradziły ze śpiewaniem piosenek i najważniejsze z przysięgą przedszkolaka , ale też i kilka dzieci płakało strasznie jak zobaczyło swoją mamę . A mi się łezka zakręciła jak widziałam jak Szymcio zagląda czy My też jesteśmy bo byliśmy z wózkiem i wszystkich chcieliśmy przepuścić i widziałam jak zadziera główkę a jak Nas już zobaczył to uśmiech i machał rączką - tak mocno Go kocham ! :*
Joluś zaraz wrzucę jakąś fotkę :*

Marzenko - a co za furkę sprzedajesz i dlaczego ? i trzeba było mówić bo autko by mi się przydało a już ręce nie takie obce :-p;-):-)

Mój przedszkolak
Zdjęcie0253.jpg

Ostatnia edycja:
Jestem... Kurka zdjęcia zrobiłam ale mój M zgubił gdzieś kabel od aparatu i to oczywiście moja wina, bo ja mogłam go schować w swoim biurku i nie byłoby problemu... lol... Kurde męska logika odwracania kota ogonem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idę chyba w kimono, bo może być dziś w nocy różnie. Młody miał dziś w dzień temperaturę i strasznie marudził. Nie wiem czy to dalej zęby czy coś innego. Ehhh bidulek sie umęczył, a przy okazji i matkę. na popołudniowych korkach myślałam już tylko o tym żeby te dzieci sobie poszły już do domu i o nic więcej mnie nie pytały...

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
U nas trochę lepiej, ale obawiam sie że to tylko na chwilę i znowu będzie to samo-zobaczymy czas pokaże.

Futrzaczku ale przystojniak z tego Twojego przedszkolaczka.
Ja tylko na chwilkę nadrabiam zaległości i zaraz zmykam bo pewnie młody sie za momencik obudzi.
Miłej nocki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry