reklama

Maj 2011

reklama
matkooo przypomniałam sobie jak podczas podróży poslubnej zaczynalismy pić o 10 rano jak otwierali bar i dziwiłam sie, dlaczego tak mi ten alkohol do głowy uderza. dwa dni przed wyjazdem sie zorientowalam, że mój ulubiony drink składa się w największej części z szampana :-D

Majowa - dobreeeeeeeeeeeeee! dobre :tak:.
Polwytrawne - Moldawska Dolina - ale naprawde jak na takie 'zwykle' winko, zadne aj waj, super!
Biedne malutki :( czemu placza? eh...
Teraz by Ci sie taka mala lampka nalezala- ochrzcic butki nalezy takze :))

HAha no ja tez raczej rzadko..... ale zapraszam zapraszam !! Ja juz skonczylam, buuuuuu, niestety, to podzielic sie mam czym :))

Bra - szampana z truskawkami mi sie teraz zachcialo... zapomnialm juz o istnieniu takich rarytasow..

Bra, Paula krejzolki:-D:rofl2::-D
Lepi mi tam do śmiechu nie było a jak mi but śmierdział:crazy:
Alex moja babcia jak strasznie wieje mówi: "chyba jakieś toronto będzie":laugh2::laugh2::laugh2:
Maja to nie jesteś sama przed ciążą to i butelkę sama wytrąbiłam nie raz, a teraz po jednym kieliszku kolana miękkie:-p:-D

pranie robię:tak: lubię jak mi w mieszkaniu płynem do płukania pachnie:tak::-D

A i Hope gdzieś zniknęła?

Ostatnia edycja:
Kurde poszłam tylko się wypluskać i impreza mnie ominęła buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ja lubię wino słodkie lub półsłodkie,ale musi być naprawdę dobre...Najlepsze jest swojej roboty... Kiedy ja ostatnio alkohol piłam??? przedwczoraj Karmi malinowe :-D

Agacio Hope rabotajet :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry