Witam się :-)
Futrzaczku gratki z okazji zostania ciocią Hani
Bra super zdjęcie, pluszaki fajnie się suszą. Mam w planach upranie maty, prałaś matę ręcznie?
Karolq, agacio - buziaki dla Maluchów z okazji okrągłych miesięcy
Likiery - mniam. Jeszczenie nie robiłam ani z kukułek ani z cukierków lodowych, ale zapowiadają się pysznie.
W temacie teściów, to moja teściowa przyjechała w niedzielę by pomóc w tyg. córce a do nas na noclegi (jak zwykle), zepsuła mi urodziny - zdawkowe życzenia, w prezencie głupie gadanie. Mój mąż poszedł ją odprowadzić do sąsiedniej klatki do jej córki i utknęli w windzie. Szkoda, że sama nie poszła jak chciała, a tak siedzieli oboje. Jutro ma jechać z nami do sklepu budowlanego by pomóc przy Małym, wolałabym się już sama przemęczyć. Mały u niej płacze, dawno jej nie widział, a ona ciągle u córki tylko wieczorem przychodzi jak już śpi. Ma zostać chyba z tydz. Jak ja wytrzymam

Krzyś chyba odczuwa mój humor bo straszna maruda. Po 25 min. wróciliśmy do domu ze spaceru, nie pasowało mu w wózku i ja rękach a w domu usnął. Może to znowu zęby idą?
Aniu trzymaj się. Też mam ochotę czasami Małego wystawić, bywa ciężko, ale damy rady!