reklama

Maj 2011

Poziomki no nie wiem zaglądaliśmy tam dzisiaj i nic nie jest czerwone ani nie widać pod skórą? mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo noc była ok:tak: a do tego śpi jeszcze 4 - 5razy po 15 min w ciągu dnia, a wieczorem ma podkowy pod oczami:-(

reklama
Oj też bym gdzieś pojechała. A wiecie co? Ja nigdy nie byłam w Zakopcu:-D Ale za to byłam w Rabce i zakochałam się w tym miejscu. Byłam tam parę lat temu w maju - coś pięknego! Mój Misiaczek już słodko śpi a ja odgrzewam biedronkową lazanię;-)Mąż do szpitala spakowany, jutro punkt 8.30 mamy się stawić pod gabinetem ordynatora...

agacio wszystkie poszły oglądać "Wichry namiętności" :-p:rofl2::-)
jolek wstyd się przyznac,ale ja też w 3-mieście nie byłam,ale morze uwielbiam. Jak dotąd odwiedziłam: Ustkę,Darłowo,Pobierowo,Trzęsacz,Unieście,Mielno i Rusinowo. A w górach byłam w Zakopcu, Białym Dunajcu i tyle. Ładnie jest w górach,ale wolę morze :)

A Mikołajów widziałam w tv na motorkach właśnie w Gdyni;-)

Męża wysłałam do pokoju Gabi (czytaj: na izolatkę:-D), a Gabi i Remik śpią ze mną u nas w sypialni.
No nic idę na te wichry :P :P :P

A ja lubię Zakopane :-D Uwielbiam góry! Są takie różnorodne. I za oscypki dałabym się oskalpować! Morze też lubię ale zależy gdzie się trafi. Niektóre plaże cudne. A inne syf, kiła i mogiła, smród i kupska i pety. No i przy naszym pechu to gwarancja pogody - non stop chmury i zimno. Nad morzem byłam chyba we wszystkich większych miastach bo jak nie ma pogody to jedziemy zwiedzać :) Dla nas morze to drugi koniec Polski więc wyjazd to już wyprawa :)

A w ogóle to się witam wieczornie. Mati śpiewa. Od 2 dni coś mu się w główce poprzestawiało. Robi tylko jedną drzemkę w dzień. Trzygodzinną :errr::errr::errr: A potem nie zasypia do 1 w nocy... Jutro już mu nie pozwolę na taki numer. Ale w weekend walczyliśmy na budowie więc święty spokój był w cenie :-)

Idę na filmy :rofl2:

Acha, nie wiem po czym ale mój syneczek wali dzisiaj takie bączyska, że nos wykręca! :baffled: Jak mu nie przejdzie to śpi na balkonie bo nie wyrobię :rofl2:

A myślałam,że to tylko ja taka mało światowa :-D

Imieninki obskoczone, młody śpi, a mnie jeszcze wieszanie prania czeka.

Agacio oglądałam już dawno 5tkę Szybkich..może być :tak:

Weszłam sie tylko pochwalic ze dziś zostałam ciocią maleńkiej dziewczynki, która miała byc chłopakiem:-D
Kuzynka od 4 tygodni w szpitalu leżała miała termin na 15 stycznia i jeszcze wczoraj na usg mówili że syneczek a tu babeczka wyskakuje:-)
Dobranoc

Paula, gratulacje ... a ponoć jak już chłopak to sie raczej lekarze już nie pomylą :P :laugh2: ważne żeby babol zdrowy był !!

Poziomki witaj super mamo - fajnie że znajdujesz dla nas czas :) Buziaki i uściski dla całej Waszej wesołej rodzinki.

Dziewuchy nie nadrabiam całości, bo padam na ryj ... młodemu już sie jedna górna jedynka tak w 1/4 wyrznela, druga tylko ciut ciut ... skwierczenia co niemiara i to pewnie przez najblizszy tydzien jak nie lepiej :baffled:

Co do podrózy jak Agacio pisała, też kocham Bieszczady i zawsze je będe polecać ... można wypocząć i jak się potrzebuje ludzi to zawsze się ich znajdzie, a i samotni dużo, chociaż w ostatnich czasach Bieszczady stały się modne i z tym coraz ciężej. Góry nasze wysokie też uwielbiam, ale rzadziej mam okazję jeździć - Męża brat - jest taki wędrowiec, że jeździ na 2 tygodniowe wyprawy na Ukraińskie górskie (Karpaty) szlaki - kąpanie w strumyku, namiot itd.
My się w maju pewnie wybierzemy do Bieszczadzkiej Koliby jeśli są jeszcze miejsca.

Co do morza to kojarze raczej zachopdnią jego część - w Świnoujściu mieszkałam prawie pół roku, Wolin, Kołobrzeg, Snobowo - czyli Międzyzdroje , moja ukochana Wisełka, która też z roku na rok robi się coraz bardziej zaludniona i wiele wiel;e innych :)

Ide Was poczytać i uciekam spać... bo pewnie mnie czeka ze 4 pobudki w nocy:sorry2:
Buziaki dla wsszystkich Dzieciaczków i Mam

reklama
Paula GRATULACJE!!!:-D

Idka najbardziej spiaca w całym towarzystwie siedzi u mnie kolanach:dry: a mnie łamie w kościach:baffled:.
szef M sie nawalił i bedzie dopiero we wtorek noca pewnie:wściekła/y:.Wyjechał w pon:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry