reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)w weekend jak zwykle wyłączony komputer i czas dla rodzinki.

U Nas pada ... kurcze już chyba z 2 miesiące jak nie lepiej deszczu nie widziałam
Szymcio w przedszkolu , tatuś go odwiózł :tak: a ja standardowo co poniedziałek pranie,sprzątanie hehe :-D;-):-) ale nie chce mi się okrutnie :-p.

W Trójmieście nie byłam a morze uwielbiam ale bardziej zachodnie wybrzeże zwiedziłam , Zakopane zgadzam się multum ludzi ale i tal lubię a Bieszczady :tak: mmm potwierdzam jest bosko.
Filmu szybcy i wściekli nie oglądałam ( jakieś tam urywki tylko ale nigdy cały film) :no::-D ale ja to ogólnie zacofana jestem z filmami ;-)
artykuł o dzieciątku nie widziałam bo bym chyba kompa roztrzaskała ! jestem za karą śmierci dla takich zwyrodnialców i koniec! :wściekła/y::angry:

ok lecę póki co bo Filppo woła .

Cześćdziewczyny:-)
Marzenko
nie bądź taka, od miłego smrodu nikt jescze nie umarł;-):-)
Paula gratuluję, miałam mama niespodziankę, ale mam nadzieje, że mimo wcześniejszego porodu wszystko z malutką ok?:-)
Żelka ech te bieszczady, my też napewno się wybierzemy ale tak na jeden dzień tylko, żeby połazć z małym:tak:
Poziomki bidulko tęsknisz napewno za mężem, ale w dzisiejszych czasach liczy się tylko gonitwa za kasą... niestety:confused2:
Futrzaczku solidayzuję się z Tobą bo czeka mnie to samo pranie sprzątanie gotowanie...:crazy:

Poczytam co tam i zmykam do garów:sorry:

Ok młody śpi , pranie zrobione i powieszone ( nie cierpię wieszać prania ) teraz jeszcze obiad i ogarnięcie a mam czas do 12.30 bo potem po Szymka chyba że nadal padać będzie to zadzwonię do Damiana to może go odbierze.

Agacio- także powodzenia w sprzątaniu :-)
Jaipur- miłej pracy :-)
Paula- Gratulacje zostania ciocią i niesamowita niespodzianka że zamiast chłopczyka jest dziewczynka :-D

a moja najmłodsza siostra kończy dzisiaj 18 lat :-) ojej a pamiętam jak była taka malusia i rozkoszna :-D a imprezka w sobotę :tak: moja mama cała w nerwach bo już dawno nie organizowała nic a będzie Nas sporo bo ok.25 osób a mieszkanie 2 pokojowe ale nie takie imprezki swego czasu się tam odbywały ( bo nawet kiedyś imprezka po ślubie cywilnym siostry ) więc da radę tym bardziej że nie zostanie z tym sama bo już część roboty porozdawała córkom( ogólnie jest nas 5 ) więc tez m.in mnie. :-)
a jutro Mikołaj - Szymuś się doczekać nie może i codziennie patrzy na kalendarz bo w dniu kiedy Mikołaj wypada narysowaliśmy serduszko i patrzy ile jeszcze paluszków :-D;-) - mamy już prezent - kupiliśmy puzzle z bobem budowniczym takie większe i kolejkę drewnianą w takiej walizeczce( fajnie bo jak sobie porozkłada i pobawi to potem będzie musiał poskładać fajny miły sposób na naukę porządku) w tesco kupilismy bardzo Nam się spodobała do tego jeszcze kilka słodyczy i obowiązkowo mandarynki :tak::-). a dla Filipka mamy organki z odgłosami zwierząt. :-)
ale ogólnie zabawek ogrom a ceny :szok: powalają! jeszcze nie mamy nic dla chrześnicy Damiana 6latka i ciężko ojj ciężko...

No tak jutro Mikolajki a ja jeszcze nic nie kupilam... :no:
Maly od wczoraj strasznie kaszle wiec jeszcze dzis czeka nas pewnie wizyta u lekarza, jutro znow do szkoly, dzis jeszcze chate ogarnac, obiad zrobic i powoli zabrac sie za porzadki swiateczne, tylka skad wziac czas na to wszystko... :cool:
Lece do roboty bo mnie nowy rok zastanie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry